ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. McCullough a anunțat că vineri, 25 august 2023, „a fost o zi istorică”, întrucât „primul protocol de detoxifiere a fost publicat în literatura medicală din SUA”, mai exact, în Journal of American Physicians and Surgeons.  

„Vaccinurile împotriva COVID-19 au fost cel mai mare experiment pe oameni din istoria omenirii”, a declarat cardiologul de renume internațional dr. Peter McCullough, în fața unei audiențe numeroase la turneul ReAwaken America din Las Vegas, Nevada.

„Oamenii care au primit vaccinurile au primit un [ser] genetic, cu material genetic străin, care a produs în corpul lor, pentru o perioadă necontrolată [de] timp și într-o cantitate [necontrolată], proteina Spike Wuhan, proteina de la suprafața virusului care provoacă atât de multe daune în corpul uman. Mulți dintre voi au încă proteina Spike în celule și țesuturi”, a detaliat Dr. McCullough, citat de vigilantnews.com.   

„Fiecare studiu care a analizat acest fenomen a identificat această problemă centrală. Corpul uman nu pare să aibă enzime care să poată descompune această proteină, așa cum ar putea face cu orice altă proteină naturală, și să ne ajute să scăpăm de ea.”

De ce? „Pentru că această proteină nu este naturală”, a răspuns dr. McCullough. „A fost concepută într-un laborator chinezesc de biosecuritate, folosind instrucțiuni care au venit de la cercetători americani, finanțați și sprijiniți în totalitate de Institutul Național de Sănătate și de Departamentul Național de Imunologie Alergică, condus de Dr. Anthony Fauci.”

Efectele proteinei nenaturale Spike au fost devastatoare.

„Vaccinurile au creat probleme medicale la aproximativ 15% dintre cei care l-au primit. Este un număr uriaș”, a informat dr. McCullough.

„Oamenii care au dezvoltat o reacție inițială și au fost bolnavi câteva zile sau săptămâni după aceea – îmi fac realmente griji pentru ei, deoarece asistăm la apariția tardivă de cazuri de miocardită și stop cardiac chiar și la doi ani după vaccinare. La cheaguri de sânge care se dezvoltă chiar și la doi ani după vaccinare”, a avertizat Dr. McCullough.

Ce putem face pentru a preveni astfel de dezastre medicale?

„Detoxifierea de proteinele Spike”. Dr. McCullough a anunțat că vineri, 25 august 2023, „a fost o zi istorică”, întrucât „primul protocol de detoxifiere a fost publicat în literatura medicală din SUA”, mai exact, în Journal of American Physicians and Surgeons.  

Dr. McCullough a explicat că acest protocol de detoxifiere permite persoanelor afectate să abordeze problema în mod proactiv prin utilizarea a trei substanțe naturale: nattokinaza, bromelaină și curcumină, care sunt disponibile fără prescripție medicală, „pentru a ajuta organismul să elimine această proteină foarte periculoasă din celulele și țesuturile [lor]”.

Deși protocolul nu a fost încă validat științific prin studii dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, dr. McCullough susține că observațiile clinice indică un impact pozitiv.

Ce sunt nattokinaza, bromelaina și curcumina?

Nattokinaza: O enzimă derivată din fermentarea soia. A fost folosită în mod tradițional în Japonia pentru presupusele sale beneficii cardiovasculare. Studiile preclinice arată că degradează proteina Spike.

Bromelaină: un set de enzime derivate din tulpini de ananas, aprobat de FDA ca tratament local pentru răni. La fel ca nattokinaza, s-a dovedit că accelerează eliminarea proteinelor Spike.

Curcumină: Compusul activ din turmeric, utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Atenuează daunele suplimentare cauzate de proteina Spike.

Protocolul

Dozele recomandate în protocol sunt după cum urmează, conform Dr. McCullough:

• Nattokinaza: 2000 de unități de fibrină (100 miligrame) oral de două ori pe zi, fără alimente.

• Bromelaină: 500 miligrame pe cale orală o dată pe zi, fără alimente.

• Curcumină: 500 miligrame oral de două ori pe zi (nano, lipozomal sau cu aditiv piperin).


Dr. McCullough a recomandat acest tratament pentru cel puțin trei luni pentru oricine suferă sau este îngrijorat de sindroame post-COVID sau legate de vaccin, dar a sugerat, de asemenea, că persoanele care au primit mai multe injecții ar putea avea nevoie să ia tratamentul timp de 12 luni sau mai mult.

Observații și limitări clinice

În observațiile clinice ale Dr. McCullough, „starea pacienților într-adevăr se îmbunătățește cu această abordare”. Urmând acest protocol, oamenii au cunoscut ameliorarea simptomelor precum amorțeală, furnicături, accelerarea bătăilor inimii, dureri de cap și pierderea simțurilor. Totuși, aceste observații nu au fost încă susținute de studii științifice la scară largă.

În ciuda unei investiții de către administrația Biden de un miliard de dolari în cercetarea cu privire la Covidul lung, nici măcar un dolar nu a fost direcționat către cercetare leziunilor cauzate de vaccinare. Prin urmare, nu guvernul, ci medicii disidenți, precum Dr. McCullough, vor fi cei care se vor implica în descoperirea tratamentelor optime pentru leziunile provocate de vaccin.

Probleme de siguranță

„Principalele avertismente legate de siguranță sunt sângerarea și reacțiile alergice, ambele fiind gestionabile. Experiența noastră este că atât nattokinaza, cât și bromelaina pot fi utilizate cu medicamente antiplachetare și anticoagulante, cu monitorizarea din partea medicului”, a scris Dr. McCullough pe pagina sa de Substack.