ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Harvey Risch, profesor emerit de epidemiologie la Yale School of Public Health, vorbește despre noile „cancere turbo”, apărute dupa vaccinările anti-Covid.

Există dovezi despre cancerele apărute în exces după ce oamenii au primit vaccinurile împotriva COVID-19, a spus dr. Harvey Risch, citat de Epoch Times.  

Dr. Risch este profesor emerit de epidemiologie la Departamentul de Epidemiologie și Sănătate Publică de la Yale School of Public Health și Yale School of Medicine. Cercetările sale s-au concentrat extensiv asupra cauzelor cancerului, precum și asupra prevenirii și diagnosticării precoce.

Într-un interviu pentru „American Thought Leaders” de la EpochTV, Dr. Risch a spus că pacienții trebuie să aștepte acum luni, nu săptămâni, pentru a obține o programare la o clinică de oncologie din New York.

Există dificultăți în a observa dacă un vaccin poate cauza cancer, întrucât cancerul de obicei se dezvoltă în timp, a spus dr. Risch. Poate dura de la doi ani până la 30 de ani, în funcție de diferitele tipuri de cancer, de la leucemie la cancer de colon.

Potrivit dr. Risch, „ceea ce au constatat medicii sunt lucruri foarte ciudate: de exemplu, tineri de 25 de ani cu cancer de colon, deși nu au antecedente familiale ale bolii – acest lucru este practic imposibil în cadrul paradigmei cunoscute despre cum se dezvoltă cancerul de colon – și alte tipuri de cancer cu latență lungă, pe care le întâlnesc la persoane foarte tinere.”

El a spus că nu așa se dezvoltă cancerul în mod normal. „Trebuie să existe un stimul inițial care să ducă la acest lucru”, a explicat medicul.

În opinia sa, un organism uman sănătos poate lupta și poate dezactiva cancerul, întrucât celulele canceroase anormale sunt înghițite când sunt detectate într-un organism cu un sistem imunitar funcțional. Însă, dacă sistemul imunitar este compromis, nu poate face față sarcinii de neutralizare a celulelor canceroase, iar acestea sunt lăsate să se înmulțească și să crească, ducând la simptome de cancer.

„Știm că vaccinurile COVID au afectat în diferite grade sistemul imunitar la o parte dintre persoanele care le-au primit”, a spus dr. Risch. Aceste daune s-ar putea reflecta în contractarea mai des a Covidului, în dezvoltarea de alte boli infecțioase sau de cancer.

Un alt exemplu oferit de dr. Risch este cancerul de sân, care, în mod normal, dacă există o reapariție după îndepărtarea chirurgicală, aceasta are loc după două decenii. Cu toate acestea, acum se observă cum la femei vaccinate reapar cancerele de sân în perioade mult mai scurte de timp.

Acestea sunt semnalele inițiale pe care le-am constatat și, întrucât aceste tipuri de cancer au apărut la oameni care sunt prea tineri pentru a le face, practic, în comparație cu modul normal în care se dezvoltă, ele au fost numite drept «cancere turbo»” a explicat dr. Risch.

„Unele dintre aceste tipuri de cancer sunt atât de agresive încât, între momentul în care sunt detectate pentru prima dată și momentul când oamenii revin pentru tratament, după câteva săptămâni, s-au dezvoltat vertiginos în comparație cu ceea ce s-ar fi așteptat oncologii privind modul normal în care cancerul progresează”, a adăugat medicul.

Evenimentele adverse după vaccinarea anti-Covid

Dr. Risch a vorbit și despre faptul că agențiile medicale oficiale nu recunosc pe cineva ca fiind vaccinat în primele două săptămâni de la vaccinare. Aceasta pentru că agențiile medicale consideră că este nevoie de două săptămâni pentru ca efectele vaccinului să înceapă să se manifeste. Efectele adverse care au apărut la câteva zile după vaccinări au fost considerate oficial drept afecțiuni de sănătate care se manifestă la persoanele nevaccinate, a spus medicul.

Cu toate acestea, evenimente adverse grave după primirea vaccinului au avut loc și în primele patru zile, potrivit dr. Risch. El a spus că trei sferturi dintre efectele adverse sunt înregistrate ca fiind în cazul persoanelor nevaccinate.

În timpul pandemiei, factorii de decizie „au aruncat la coș principiile pe care se bazează sănătatea publică, la șase zile după izbucnirea pandemiei, și au făcut exact opusul față de tot ceea ce știam că trebuie făcut când avem de-a face cu virusuri respiratorii”, a spus el.

Un exemplu a fost nepermiterea unui tratament precoce eficient și impunerea vaccinărilor inutile, ceea de demonstrează un „eșec colosal al [autorităților din sfera] sănătății publice în această perioadă”, potrivit dr. Risch.

Dr. Risch a mai spus că știrile despre o nouă variantă care se va răspândi în lume în luna următoare sunt „propagandă pentru a vinde următorul lot de vaccinuri care vor apărea în câteva săptămâni.”

Medicul a mai spus că COVID a devenit o boală asemănătoare cu gripa în ceea ce privește gradul de severitate și că propaganda pentru a speria oamenii este răspândită de către guverne în numele companiilor farmaceutice, care vor să vândă mai multe vaccinuri.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews