ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este nicio surpriză faptul că sistemul de sănătate al României are deficiențe majore, iar aceste lucruri le vedem zilnic dacă mergem în spitalele din țară.

Din păcate, unii doctori sau asistenți, care în multe dintre aceste spitale sunt insuficienți, nu își dau interesul pentru problemele celor suferinzi.

Este cazul și unui copil internat în Spitalul de Pediatrie din Oradea, care în ciuda faptului că este suspect de enterocolită, având și o stare febrilă, a primit de mâncare două felii de pâine, un pic de unt și un cremwurst.

Povestea a fost dezvăluită pe facebook de un utilizator care a făcut apel la mediatizarea acestui caz de la Spitalul de Pediatrie din Oradea.

”Spitalul de Pediatrie Oradea
'Meniu' aruncat direct in mână (servetelul este al mamei) pt.un copilas de sub 2 ani suspect de enterocolita si febril. Ceai nu primeste ca a indraznit sa apară noaptea- fara cană.

No coment. Preluati va rog.”, a fost mesajul utilizatorului.