ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luna trecută, la Mănăstirea Sâmbăta, a avut loc SIMPOZIONUL  „PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA” cu referate foarte interesante pe tema dată. Lucrările au avut loc în sala mare de la Academia Teologică „Mitropolitul Antonie Plămădeală” a Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus.

Deschiderea lucrărilor a fost făcută de către pr. prof. dr. Vasile Mihoc. Prima parte a conferinței a abordat „Influența factorilor poluanți de mediu asupra sănătății” iar a doua a fost dedicată „Asumării și provocarii în lupta pentru viață”.

Între referatele expuse s-a aflat și cel al Arhim. Mihail Stanciu de la Mănăstirea Antim, intitulat „Despre radiația electromagneticăpulsată. Cât de nocivă este tehnologia GSM-XG-WIFI?”, pe care îl prezentăm aici, în format PDF (mai jos) împreună cu expunerea VIDEO (mai sus).

Autorul studiului a absolvit liceul Ienăchiță Văcărescu (profil Matematică-Fizică) în 1990, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București (specializarea Arhitecturi Paralele de Calcul) în 1995 și Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității București (secția Teologie Pastorală) în 2000.

 

Pentru descărcarea fișierului PDF apăsați mai jos:

Radiația electromagnetică pulsată. Nocivitatea tehnologiei GSM-XG-WIFI. Cum ne protejăm? (PDF)

SCRIBD:

Radiatia electromagnetica p... by P. Mihail

SCRIBD: