ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Închiderea „Vice România”, într-un meme deja clasic. Yes, very sad... Anyway...”, a comentat jurnalistul Florin Pușcaș la decesul gazete LGBT-iste VICE, publicând desenul în care personajelor de circ de mai sus li se spune că sunt concediate pentru că nu mai sunt deja niște ciudați.

La imaginea postată de Florin Pușcaș, editor principal la ȘtiripeSurse, se potrivește și un comentariu al Oliviei Steer, care a însoțit o filmare devenită virală pe net, respectiv:

„Cei care și-au vîndut sufletul pentru un bilet, în rîndu-ntîi, la circ, să nu dispere: nimeni nu le va lua, înapoi, femeile cu barbă, înghițitorii de săbii, viperele cu trei capete, fachirii cu piei de hipopotam, piticii cu nas roșu, cercurile de foc si cupolele de gheață. Circul este și va fi numai al lor. Îl merită!”

„Au închis VICE România ca să nu trebuiască s-o faci tu.”, a afirmat în stilul său caustic Brad Florescu.

„Adio, visul frumos s-a terminat. Dupa 13 ani de functionare, Vice România isi inchide pravalia.

De acum inainte, stiri bizare despre transgengeri, fetisuri si fantezii veti mai putea citi doar pe Reactiunea, care va incerca sa suplineasca lipsa printr-o extindere spre nisa corporatistelor cu par roz si piercing si a tinerilor indecisi.

Publicatia vicioasa nu si-a mai revenit, culmea, in urma scaderii incasarilor din timpul carantinei, pe care a sustinut-o cu mult zel, fiind practic inca o victima a covidului lung.”, glumește Victor Grigore de la Evadare.ro și Reacțiunea.

"Vai, s-a închis Vice?! Nu pot să cred așa zewa!", zice dl Cezar Oană  
Ceea ce le dorim si celor de la Recorder, mult nu mai e, adaug eu.”, scrie Cristina Leordeanu.

„Cea mai bună veste a acestui sfârșit de an: s-a sfârșit Vice România.
A fost o portavoce a ideologiei așa zis progresiste.
A fost un ghiveci cu de toate: neomarxism, sexomarxism, cancel culture, corectitudine politica, lgbtqia, blm, trans, samd.”
, afirmă colaboratorul ActiveNews Marian Dumitru.

„Se inchide VICE, hârtia aia igienica făcută din surcele. Stirea se vântură in lungul și in latul internetilor și cutreiera inclusiv presa mare. Se strâng mii de comentarii. Toate comentariile sunt urale și aplauze pentru coșul de gunoi in care a nimerit așa-zisul ziar ceea ce indica faptul ca o grămada de lume e încă zdravănă la cap. Cât o mai fi, na.”, a scris și comentatiarea Magdalena Radu.

„Te doare sufletul când vezi așa ceva.

VICE România se închide.

Din păcate de acum încolo nu vom mai avea parte de articole precum:


1. Sunt gay și am crezut că Biserica mă va vindeca. Am găsit liniștea abia când am plecat din România.
2. De ce le e greu românilor să înțeleagă că există tineri care nu vor căsătorie și copii?
3. Mișcarea în care oamenii se masturbează zeci de ore-n șir la filme porno și se mândresc cu asta.
4. E mișto să faci autostopul ca femeie chiar dacă dai peste libidinoși.
5. Cel mai bun ghid pentru sex fără penetrare care a exista vreodată.

Sunt câteva dintre ultimele articole pe pagina de facebook. Mergeți repede să citiți până nu dispar!

Hotnews zice așa: Deși redacția VICE România nu a oferit motive pentru închiderea redacției, ea vine în contextul în care presa din Statele Unite scria încă de la începutul lunii mai a acestui an că Vice Media Group se pregătește să intre în faliment după ani de expansiune fulminantă pe numeroase piețe, care în cele din urmă s-a dovedit nesustenabilă.”

„Avem și prima petardă care renunță la ea însăși. Respect VICE!”, trage concluzia Călin-Liviu Georgescu.

Iar Adrian Onciu dă pe „Surse: Tolontan vrea să redeschidă brandul Vice cu oamenii plecați de la Libertatea.

Va fi o publicație de sport pentru minorități sexuale, plus o secțiune de păcănele online, cu Trans-ul de la pagina 5 în costum de baie, pe sânii căruia rulează prune, mere, popi, dame și valeți cu epoleți.”

VICE România a murit de Crăciun. LISTA postacilor LGBT-iști anti-români și anti-creștini. ULTIMA FOTO: