ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul de cancere rare a explodat în întreaga lume și se comportă în moduri agresive și imprevizibile, nemaivăzute până acum, potrivit unui medic oncolog de top, Dr. William Makis, care a spus că unii dintre pacienții săi tineri, anterior sănătoși, au murit „la câteva zile sau chiar ore” după diagnostic.

Dr. Makis a diagnosticat 20.000 de pacienți cu cancer în cariera sa medicală și a spus că el și colegii săi nu au mai văzut niciodată așa ceva, în câteva decenii de carieră ca oncolog.

Regele Charles a devenit cea mai recentă victimă a cancerului și se ridică întrebarea cu privire la motivul pentru care familia regală a încălcat tradiția, anunțând tratamentul, scrie thepeoplesvoice.tv.  

Familia regală britanică nu comentează niciodată despre starea de sănătate a familiei și, în trecut, nu spunea publicului când un monarh primea tratament pentru cancer în stadiu incipient.

Elita pregătește oare scena pentru lansarea vaccinului ARNm împotriva cancerului, în contextul unui tsunami de cancere turbo, despre care oameni din interior au avertizat că vor decima miliarde de oameni?

Așa cum avertizează dr. Makis, nu este nimic normal în ceea ce se întâmplă acum în lumea medicală.

Nu e vorba doar despre medici. Studenți, sportivi profesioniști, membri ai familiei regale, vedete muzicale, actori și oameni obișnuiți s-au încolonat pentru a primi vaccinurile și rapelurile.

Vă amintiți de influencerii de pe rețelele de socializare, de pe YouTube și TikTok, care au promovat în fața urmăritorilor lor vaccinurile experimentale Covid-19?

Mulți dintre aceștia au primit sume mari de la guverne și de la companiile Big Pharma pentru a-și influența urmăritorii să se vaccineze.

Iubitul lui Taylor Swift, Travis Kelce, a primit 20 de milioane de dolari de la Pfizer pentru a promova produsul lor ucigător. Sunt mult mai mulți bani decât câștigă el din fotbal pentru Kansas City Chiefs.

YouTube și alți influenceri de pe rețelele sociale au avut un rol esențial în răspândirea psihozei de masă și hipnotizarea unui procent semnificativ din populația globală, condiționată să se conformeze măsurilor draconice ale elitei Covid.

Acum sute dintre acești influenceri tineri și anterior sănătoși de pe YouTube sunt diagnosticați cu cancer – și mulți dintre ei au recunoscut că suferă de tipul de cancere turbo rare și agresive despre care ne avertizează dr. Makis.

Grace Helbig este o infuenceriță populară pe YouTube care a fost diagnosticată recent cu cancer, la doar doi ani după ce a promovat „vaccinul” în fața celor 2,6 milioane de urmăritori.

Grace este departe de a fi singura persoană tânără care a dezvoltat cancer turbo agresiv și imprevizibil în urma lansării vaccinului ARNm. La finalul articolului veți găsi un mic șantion cu alți influenceri populari pe YouTube care au avut aceeași soartă.

Lista nu include numărul mare de influenceri TikTok și Twitter care au fost diagnosticați cu cancer și nici numeroșii influenceri de pe diverse platforme, influenceri care au suferit și alte probleme de sănătate devastatoare, printre care miocardită, accidente vasculare cerebrale, paralizie facială și atacuri de cord subite.

Cine va fi primul dintre acești influenceri care va recunoaște că au fost mințiți și folosiți de cartelul Big Pharma?

Din păcate, aceste cazuri medicale reprezintă doar vârful aisbergului.

Elita globalistă a folosit industria farmaceutică pentru a comite cea mai mare crimă din istoria lumii, potrivit fostului vicepreședinte al Pfizer, dr. Mike Yeadon.