ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert F. Kennedy Jr. amintește, într-o emisiune, despre campania de vaccinare DTP în Africa, susținută de Bill Gates, și efectele devastatoare pe care le-a avut asupra copiilor africani. Oferim mai jos un extras din afirmațiile sale:

Poți spune că un vaccin va preveni o anumită boală, dar trebuie să iei în considerare efectele pe termen lung. Trebuie efectuate studii pe termen lung, comparând populația vaccinată cu cea nevaccinată.

Vaccinarea DTP (imunizare simultană antidifterie, antitetanos si antipertussis) a fost întreruptă în anii ‘90 în SUA întrucât cauza vătămări cerebrale severe și deces, însă a fost distribuit copiilor africani.

Bill Gates a cerut guvernului danez să sprijine programul de vaccinare DTP a 161 de milioane de copii africani.

Gates a susținut că a salvat 30 de milioane de vieți, însă guvernul danez a cerut datele, pe care Gates nu le avea...

Așa că au mers în Africa și au făcut propriile studii, analizând datele pe parcursul a 30 de ani de vaccinare DTP. Ceea ce au descoperit i-a șocat pe toți.

Fetele care s-au injectat cu vaccinul DTP mureau la o rată de 10 ori mai mare decât cele care nu erau vaccinate. Și au murit de afecțiuni pe care nimeni nu le asociase înainte cu vaccinul: au murit de anemie, malarie, boli pulmonare, boli resporatorii, penumonie. Nimeni nu a știut acest lucru. Timp de 30 de ani. 

Copiii nu au murit de bolile difterie, tetanos si pertussis, însă aceste vaccinuri le-au ruinat sistemul imunitar, care nu a mai fost capabil să se apere împotriva unor boli pe care alți copii, care aveau un sistem imunitar puternic, le puteau învinge.
De asemenea, într-un articol din The Defender, Robert F. Kennedy Jr. scrie:

Bill Gates, GAVI și OMS au făcut din vaccinarea DTP o prioritate pentru bebelușii africani. Guvernul danez și Fundația Novo Nordisk au comandat acest studiu unei echipe de experți de top din lume în ceea ce privește vaccinarea africană. Cele mai proeminente două nume, dr. Soren Mogensen și Peter Aaby, sunt ambii susținători vocali ai vaccinului. Însă ei au fost șocați când au examinat date pe parcursul mai multor ani dintr-un așa-numit „experiment natural” din Guineea Bissau, unde 50% dintre copii mor înainte de vârsta de cinci ani. În această țară din Africa de Vest, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP la trei luni și cealaltă jumătate la șase luni. Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că fetele vaccinate cu vaccinul DTP au murit la o rată de 10 ori mai mare decât copiii nevaccinați. În timp ce copiii vaccinați erau protejați de difterie, tetanos și pertussis, ei erau mult mai vulnerabili la alte boli mortale decât copiii nevaccinați. Vaccinul le-a compromis sistemul imunitar.

Cercetătorii au arătat că vaccinul DTP ucide mai mulți copii decât bolile pe care le vizează. Este posibil ca milioane de copii să fie afectați negativ.