La finalul săptămânii trecute s-a deschis prima cofetărie-patiserie bio/raw/vegan din București.

De duminică, 18 octombrie, bucureștenii, dar nu numai au ocazia să guste din produsele oferite de Casa Naturalia, cofetărie aflată pe Bulevardul Unirii, în zona Pieței Alba-Iulia.

Casa Naturalia face parte din Grupul Naturalia, entitate formată din mai multe companii comerciale, o fundatie filantropica care se preocupa de persoanele bolnave de cancer si o organizatie care a demarat cel mai mare proiect pentru infintarea unei clinici de ingrijire paleativa.

Prima companie Naturalia a fost deschisa in anul 1995 in Voluntari. Membrii fondatori sunt membrii unei familii formate din doctori, profesori si oameni de știință.

Conceptul Naturalia promovează un stil de viață sănătos, bazat pe principiul alimentației integrale. Despre acest stil de viață puteți citi mai multe, aici.
 
 
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews