ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La finalul săptămânii trecute s-a deschis prima cofetărie-patiserie bio/raw/vegan din București.

De duminică, 18 octombrie, bucureștenii, dar nu numai au ocazia să guste din produsele oferite de Casa Naturalia, cofetărie aflată pe Bulevardul Unirii, în zona Pieței Alba-Iulia.

Casa Naturalia face parte din Grupul Naturalia, entitate formată din mai multe companii comerciale, o fundatie filantropica care se preocupa de persoanele bolnave de cancer si o organizatie care a demarat cel mai mare proiect pentru infintarea unei clinici de ingrijire paleativa.

Prima companie Naturalia a fost deschisa in anul 1995 in Voluntari. Membrii fondatori sunt membrii unei familii formate din doctori, profesori si oameni de știință.

Conceptul Naturalia promovează un stil de viață sănătos, bazat pe principiul alimentației integrale. Despre acest stil de viață puteți citi mai multe, aici.