ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri seară, la Librăria Mihai Eminescu din București, a avut loc lansarea cărții "Vaccinurile și autoimunitatea", material coordonat de medicii Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucija Tomljenovici, informează un comunicat de presă.

"Este vorba despre un tratat de imunologie aplicată, la care au contribuit nu mai puțin de 77 de autori, medici provenind dintr-un spectru foarte larg de specializări medicale precum imunologie, reumatologie, dermatologie, neurologie, boli autoimune, alergologie, medicină internă ETC., care activează în importante universități și centre medicale și de cercetare din Europa și Statele Unite. Lucrarea este rezultatul unor zeci de ani de experiență în vaccinologie și autoimunitate și a studierii unei cazuistici și literaturi de specialitate extrem de vaste", se arată în document.

La eveniment au participat:Prof. Dr. Pavel Chirilă, Dr. Rareș Simu, nutriționistul Dumitru Bălan, Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, Directorul Editurii Christiana Răzvan Codrescu, Av. Alexandra Oberschi și actrița Ani Crețu.

"Bolile autoimune au o bază genetică, adică sînt foarte personale și ,,este naiv să credem că toți oamenii sînt la fel". De aceea, orice sistem public de sănătate care încearcă să introducă în corpul unui om sănătos o moleculă farmacologic activă, motivînd proeminență, comite un act nedeontologic și lipsit de etică, lăsînd sintagma ,,drepturile omului" goală de conținut. Autorii acestei cărți au o conștiință profesională înaltă. Ei nu critică vaccinurile, dar demască reacțiile adverse imune și autoimune, cu scopul evitării lor și cu speranța că metoda poate fi perfecționată. 
Sperăm că și în România practicienii din domeniul medical – imunologi, cercetători și clinicieni, medici de familie, epidemiologi, factori de decizie din sistemul de sănătate publică – vor primi cartea, cu studiile, experiențele și adevărurile descoperite în ea, ca pe un eveniment științific prețios, de care – în mod necesar și chiar obligatoriu – trebuie să se țină cont",  a scris Dr. Pavel Chirilă în prefața ediției 2016.

"O parte din concluziile cărții ar putea fi rezumate astfel:
Sunt vaccinurile 100% sigure ? NU
Pot fi vaccinurile administrate oricui Se practică in acest moment inainte de orice vaccinare (inclusiv a nou complet al pacientului și o investigare a istoricului medical al familiei sale cu generații in urmă pentru a decide dacă pacientul este sau nu electiv pentru vaccinare cu riscuri minime ? NU
Vaccinurile pot da morți subite ? DA
Vaccinurile sunt nesigure ? DA", afirmă documentul.