ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știm că cea mai profundă și puternică rugăciune este cea care pornește direct din inimă și ajunge la Dumnezeu. Grupul Tronos Junior ne oferă extraordinar de rara ocazie ca expresia cea mai înaltă și mai melodioasă a acestei rugăciuni, cântarea răsădită din sufletul copiilor, să poate fi auzită și chiar și văzută cum se înalță către Ceruri.

Un exemplu:

Sâmbătă, 9 septembrie, la Biserica „Nașterea Domnului” – Foișorul Mavrocordaților din București, are loc preselecția anuală pentru grupul Tronos Junior, informează Basilica.

Vârsta minimă pentru participare este de nouă ani. Preselecția începe la orele 17:00.

Fiecare nouă grupă de muzică psaltică pentru copii Tronos Junior se înființează o dată pe an, în preajma începutului de an școlar.

Grupul Tronos Junior a avut anul acesta o reprezentație la Sala Radio din Capitală și un concert caritabil, precum și numeroase recitaluri în alte contexte, mai informează agenția de presă Basilica

Biserica unde are loc preselecția din acest an se află pe strada Foișorului Nr. 119 din Capitală.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews