ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul 2099. Asociația mondială a vermofililor solicită Confederației Internaționale a Comunităților Sexuale acordul pentru integrare. Primește acceptul prin votul unanim al bordului, pentru a intra într-un nou secol fără discriminări sexuale. SF ?    

S-au împlinit trei ani de când incestul și necrofilia au fost revendicate ca libertăți sexuale garantate de stat. Ceea ce ne plasează biologic sub animale. NU se cunosc animale care să facă sex cu cadavre…

Cecilia Johnsson șefa organizației de tineret a liberalilor suedezi, vorbind în numele organizației sale, care „trebuie să fie cu un pas înainte", a cerut legalitatea incestului și necrofiliei. În sensul în care o persoană care face sex cu un cadavru ce și-a dat acceptul prin testament pentru a fi "iubit" în acest fel, să nu poată fi tras la răspunderea legii. A mai spus, draga de ea, că știe că acest lucru este dezgustător. Dar legile nu trebuiesc făcute după aceste valori morale, după ce este dezgustător sau nu. Legile trebuiesc făcute în așa fel încât să nu discrimineze pe nimeni. 

Avea doar 16 ani atunci, are tot viitorul în față…

Lucrurile se schimbă puțin câte puțin. Dacă au o anumită direcție, și sunt împinse discret, pe la spate, se pot observa pe parcursul a 100 de ani schimbări spectaculoase. Cine și-ar fi închipuit că preoții protestanți din Germania lui Luther vor ajunge să oficieze căsătorii pentru homosexuali, sub egida unui slogan neo-marxist: "Căsătoria pentru toți". Homosexualitatea, cea mai veche și ușor de acceptat deviație sexuală, a fost și este folosită pe post de șperaclu pentru a deschide o cutie a Pandorei și a demonta toate normele morale tradiționale. 
Scopul ? Se crează un nou set de minorități care subminează statele naționale. Noi minoritați, noi fricțiuni, discriminare pozitivă, tensiuni sociale. La noi grație religiei și educației din familie efectele sunt mai puțin pregnante, azi. Dar în SUA, unde organizațiile discrete conduc viața americanului de zi cu zi, un post foarte important se obține doar cu o orientare sexuală corectă... De necrezut ? Documentați-vă mai bine, pentru că e posibil să fi rămas în urmă cu informația. 

Nu este ilegal să fii  bolnav sau tulburat. Nu este ilegal să fii homosexual. 

Homosexualii doresc să fie priviți ca oameni normali. Ce ne spune știința în privința normalitații, în acest caz ?
Să începem cu Freud, părintele introspecției sexuale:  <Unii dintre acești "perverși" au radiat (în sensul de diseminat-n.n.), ca să zicem așa, diferența sexuală din comportamentul lor. Numai indivizii de același sex cu ei sunt capabili să trezească dorințele lor sexuale> Introducere în psihanaliză; Ed. Didactică și pedagogică, București 1992.
Pentru Freud, ca și pentru întreaga lume științifică până de curând, homosexualitatea constituiea o perversiune sexuală.

Pervers=corupt, depravat; anormal din punct de vedere sexual; perfid, fățarnic; înclinat spre fapte rele . Provine din latină unde înseamnă: întors, în sens contrar. Dicționar de neologisme, Ed. Academiei, București, 1986.

Psihiatria cataloghează homosexualitatea ca tulburare a instinctului sexual. A se vedea Psihiatrie, vol.I, Ed. Medicală, București, 1988; pag. 252; subcapitol 2.6.8.3 Tulburările instinctului sexual.

Psihiatria ca știința, incorectă politic la vremea respectivă, anii 1980, spunea așa: homosexualitate=intrasexualitate – tulburare a comportamentului sexual care constă în atracție exculsivă sau predominanta pentru persoanele de același sex, cu sau fără raporturi fizice. Boală clasificată de OMS, încadrată la capitolul devierilor și tulburărilor sexuale. Ed. Medicală, București, 1988.

Deci pe scurt anormalitate biologică, boală la momentul respectiv. Dar repet încă odată, nu este ilegal să fi tulburat sau bolnav.  Un cetățean care are o problemă de sănătate nu trebuie exclus din societate. Ai drept de vot, dreptul să fi ales, să plătești impozite, să conduci mașină, să participi la manifestații, să protestezi, să depui petiții… Ești normal ca cetățean. Dar nu și biologic. Biologia nu se schimbă. Bărbații inseminează, femeile nasc. S-a schimbat ceva ?

Da, s-au schimbat legile, hotărâri de guvern, sau ordonanțe pervese…
Pentru americani Manualul de diagnostic statistic al tulburărilor mentale ediția a III-a, re-încadrează în 1974 homosexualitatea în sfera tulburărilor sexuale: <Ego distonic homosexual>, în urma protestelor minorităților gay din același an. 


La presiunea activiștilor minorităților sexuale la americani știința se înmoaie... 

La noi din 2002, Tratatul de drept medical, Ed. All Beck, în acord cu evolutia legală a problemei, de corectitudine politică, nuanțează problema:< Homosexualitatea, la fel de veche ca și umanitatea sau ca și păcatul, este prezentă atât în societățile avansate, cât și în cele primitive, la toate nivelurile socio-economice, în toate grupurile etnice și rasiale, în mediul urban dar și în mediul rural. Deoarece acest subiect are implicații morale, religioase și transculturale, este foarte dificil de abordat pe criterii strict științifice> ne spune domnul Aurel Teodor Moldovan. 

Deci iată că atunci când politicul și-o dorește, știința noastră cea de toate zilele devine relativă. Iar sub presiunea puterii legiuitoare și executive, împinse și ele pe la spate, știința, mai exact oamenii de așa zisă știință se apleacă si transformă dubiile jurisprudenței în idei științifice acceptate social. Un articol realizat de medicul primar Rodica Năstase ne pune în acord cu psihiatria americana și astfel homosexualitatea nu mai constituie o boală psihică propiuzisă, ci doar o tulburare de orientare sexuală. Deși tratatul de drept medical și autorul articolului recunosc că OMS incadrează încă din 1965 homosexualitatea ca boală, Capitolul V Tulburări mintale, nevroze, tulburări de personalitate, și alte tulburări mintale nepsihotice cod 302

Relativizăm știința și o boală devine doar o tulburare. Apoi pentru că și oamenii sănătoși pot fi uneori tulburați, ajungem prin acest sofism de doi bani să spunem că un om bolnav, este de fapt normal, adică sănătos fizic și psihic.

Dacă căutați informații pe Wikipedia în limba română despre homosexualii, o să vedeți că sunt descriși ca o elită a societății… Este decât o invitație. Numele fostului prim ministru Năstase apare și el, ca unul care a modificat codul penal în favoarea acestei minorități. 

Pentru acest personaj de tristă amintire vom cita din Pamfil și Ogodescu, Lumea nevrozei, manuscris pentru Ed. Facla, 1974: "Nevroticul este mereu dator sie însuși în sectorul și palmaresul succesului înregistrat"
Iar pentru masa de homosexuali vom reveni la părintele psihanalizei Dr. Freud: "ei (homosexualii-n.n) nu reprezinta nicidecum, așa cum ar dori să ne facă să credem, o <elită> a umanității; găsim în rândurile lor tot atâția indivizi lipsiți de valoare și inutili ca și în rândurile celor care au o sexualitate normală".

În încheiere o să-mi permit să-i întreb pe cei care nu s-au dus la vot pentru a-și exprima opțiunea vis-a-vis de inițiativa legislativă a 3 milioane de români responsabili, pentru că s-ar fi putut face cu banii cheltuiți pe referendum drumuri, școli și spitale, ce demersuri au întreprins pentru ca să se construiască mai multe grădinițe, școli, spitale, sau măcar să fie dotate corespunzător ? Niciunul ? Era de așteptat. Cei care vă manipulează se folosesc de lenea și de lipsa Dvs. de implicare. Noi care avem părul alb, ne vom duce. Dvs. însă veți culege roadele.

Să nu spuneți la maturitatea intelectuală că nu ați știut ce vă așteaptă...