Medicul Mircea Pușcașu, unul dintre medicii care au vorbit public despre pericolele la care pot fi expuși cei care se vaccinează cu anumite produse farmaceutice, a explicat într-un interviu despre ceea ce presupun vaccinurile, despre situația din alte țări, dar și multe altele. Doctorul Mircea Pușcașu este prigonit de autoritățile medicale din Suceava pentru opiniile sale, după cum ActiveNews anunța anterior.

În ceea ce privește epidemia de rujeolă anunțată de autorități, doctorul Pușcașu afirmă că mass-media prezintă distorsionat realitatea, majoritatea acelor copii care au murit fiind de fapt bolnavi de alte afecțiuni grave. Autoritățile ascund faptul că victimele aveau imunitatea la pământ și puteau deceda oricând, susține dr. Pușcașu.

Acesta acuză faptul că unii s-au urcat pe cadavrele copiilor care au murit pentru a semna un contract bănos, mai ales că „foarte mulți dintre copiii care au murit erau nevaccinabili, avea sub 1 an. E un fals logic: unii nu-și vaccinează copiii, săriți! Dar copiii erau nevaccinabili, nici acum nu ar putea să-i vaccineze”. 

„E lucru josnic să te urci pe cadavrele a 20 și ceva de copii și să afirmi că toate astea s-au întâmplat din cauza rujeolei și trebuie să ne vaccinăm” - Dr. Mircea Pușcașu

„Nu are legătura rata vaccinării cu rata de îmbolnăvire. E cunoscut că rujeola este o boală endemică, face des epidemii. E vorba de rujeolă, pojar! Pe vremea mea, jumătate de clasă a făcut rujeolă, a stat acasă o săptămână, a făcut anti termice, a băut ceaiuri și a venit la școală. E pojar!” - Dr. Mircea Pușcașu.

Reamintim că duminică, 13 august, la București va avea loc un miting de protest împotriva legii vaccinării obligatorii. Evenimentul va avea loc de la ora 16:00, în Piața Constituției.

Epidemia de rujeolă este, de fapt, doar o epidemie mediatică!

Posted by Călin Adrian on 21 Iulie 2017

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews