ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste un sfert dintre americani au spus că cunosc personal pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului anti-COVID-19, potrivit unui sondaj tulburător Rasmussen Reports, publicat joi.

Mai mulți bărbați (51%) decât femei (44%) au spus că cineva pe care îl cunosc a murit din cauza efectelor secundare ale injecțiilor mortale ARNm.

Potrivit Amgreatness.com, afilierea politică nu a avut un rol major în răspunsuri. 25% dintre republicani au spus că cunosc personal pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19, comparativ cu 24% dintre democrați și alegătorii neafiliați care au spus că cunosc personal pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19.

Un număr și mai mare de respondenți – 42% – au spus că, dacă ar avea loc un proces colectiv major împotriva companiilor farmaceutice pentru efecte secundare adverse, se vor alătura probabil procesului, iar inclusiv 24% au spus că s-ar alătura foarte probabil unui astfel de proces.

Rasmussen a efectuat sondajul asupra a 1.110 adulți americani în perioada 26 și 29-30 octombrie 2023.

La întrebarea dacă au cunoscut personal pe cineva care a murit de COVID-19, 47% au spus că cunosc, iar 49% au spus că nu cunosc pe nimeni care a murit din cauza virusului.

„În rândul celor care au spus că cineva pe care îl cunosc a murit din cauza virusului COVID-19, 41% au spus că cunosc pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19. În schimb, dintre cei care au spus că nu cunosc pe nimeni care a murit din cauza virusului, doar 9% au spus că cunosc pe cineva care a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19.”

În rândul adulților sub 40 de ani a existat o probabilitate mai mică să spună că cunosc pe cineva care a murit din cauza coronavirusului, dar o probabilitate mai mare să spună că se vor alătura unui proces major de acțiune colectivă împotriva companiilor farmaceutice pentru efecte secundare ale vaccinului. În mod special, bărbații sub 40 de ani au fost mai înclinați să spună că se vor alătura unui proces colectiv, a constatat sondajul.

S-a demonstrat că bărbații tineri au un risc crescut de miocardită și pericardită după administrarea vaccinurilor COVID-19.

Potrivit Insurance Newsnet, o revistă comercială care se adresează industriei asigurărilor de viață, ratele de mortalitate în exces au continuat de la valul inițial de COVID-19, în special în rândul adulților mai tineri.

Articolul, intitulat „Creșterea continuă a ratei mortalității în exces provoacă îngrijorări”, a citat persoane din interiorul industriei și autorități din domeniul sănătății care sunt îngrijorate de ratele de mortalitate în exces pentru 2022 și 2023. Ratele de mortalitate în rândul adulților mai tineri au crescut cu peste 20% în 2023, potrivit articolului.

Datele privind cauza deceselor arată o creștere a mortalității din cauze cardiace la toate vârstele. Deși cauzele legate de COVID au scăzut în 2022, altele au crescut, în special [decesele din cauza] accidentului vascular cerebral, diabetului, bolilor renale și hepatice.

Ratele mai mari de mortalitate par să fie determinate de decesele în grupele de vârstă mai tânără, de 15 până la 45 de ani, se mai arată în raport.