ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dana Rotariu, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a murit duminică dimineață, în somn. În trecut, Dana Rotariu a fost internată, în stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon, transmite Cotidianul.

Ea a suferit o primă operație în mai 2023:

„Dana acum este bine, a fost externată din spital iar astăzi o să mergem acasă, la noi. A avut două tumori la colon pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată care a durat ceva timp dar s-a încheiat cu bine.

Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia. O să fie nevoită să vină la spitalul din Turcia, unde a fost și operată, din două în două săptămâni, timp de șase luni, până o să se facă bine. O să facă naveta România – Turcia, jumătate de an. Cu banii ne descurcăm cât de cât. Este bine”, a declarat atunci Iosif Rotariu pentru Click!

Acum celulele canceroase i s-au extins la plămâni. Dana Rotariu avea 60 de ani și era cunoscută și pentru adopția și îngrijirea unei fetițe cu probleme.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu presei.

„Din păcate viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi.

Sincere condoleanțe familiei Rotariu.

Drum lin către stele doamna Dana!”, a transmis clubul Politehnica Timișoara.