ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum avertizează experții, creșterea numărului de decese nu are loc doar în Canada, ci este un fenomen la nivel global.

Statisticile oficiale din Canada arată că a existat un număr neobișnuit de mare de decese în Canada în 2022, fenomen despre care unii experți avertizează că devine o „normă”.

Potrivit Statistics Canada, a existat o creștere cu 27% a numărului deceselor în această țară, în grupa cetățenilor până în vârsta de 44 de ani, în ultimele cinci luni ale anului 2022, un fenomen despre care Dr. John Campbell spune că nu este unic în Canada, ci are loc în întreaga lume.

„Mă tem că, din păcate, asistăm la aceste decese în exces, iar ceea ce este pur și simplu uimitor este faptul că [acest fenomen] nu este acoperit în mass-media principală”, a spus Campbell după ce a examinat statisticile recent publicate.
 
Analizând statisticile, 27% decese în exces înseamnă că, în august și septembrie 2022, au avut loc cu 1.597 de decese mai multe decât se aștepta în cohorta menționată mai sus.

 
„Decese în exces” este termenul folosit de statisticieni atunci când numărul deceselor depășește numărul de decese așteptate într-o anumită perioadă de timp, într-o anumită populație.

Potrivit lui Campbell, creșterea numărului de decese nu ar fi fost surprinzătoare în 2020 și 2021, ani care au marcat apogeul COVID-19. Însă, el a subliniat că majoritatea deceselor au avut loc în lunile octombrie și noiembrie 2022.

În timp ce unele dintre decese ar putea fi atribuite variantei ușoare de omicron COVID-19, Campbell a subliniat că numărul de decese continuă să rămână ridicat după ce varianta a devenit ușor de gestionat.

Totodată, medicul britanic a subliniat că cifrele furnizate de guvernul federal au fost descrise ca „număr ajustat de decese”, ceea ce înseamnă, potrivit lui Campbell, că numărul real de decese a fost, de fapt, și mai mare.


Potrivit statisticianului și profesorului Norman Fenton, dacă numărul de decese de pe grafic este deasupra liniei în albastru-deschis, care arată numărul de decese așteptate, atunci probabilitatea este că au existat decese în exces. Graficul arată că numărul de decese în 2022 este constant peste cel așteptat de decese, cu câteva excepții.

Fenton a explicat că, dacă numărul de decese depășește în mod constant linia roșie - marcând predicția superioară a deceselor așteptate -, atunci există o probabilitate de 95% să fi existat decese în exces.

În plus, dacă numărul este constant deasupra liniei roșii, asta arată faptul că ceva nou provoacă decesele. Graficul din 2022 arată că decesele au fost înregistrate ca de obicei deasupra liniei roșii.

Campbell consideră aceste statistici „îngrijorătoare, dar, din păcate, în concordanță cu ceea ce am constatat și în alte țări”, în special în Regatul Unit și Australia.

În Raportul său provizoriu din 2023, Statistics Canada a menționat supradozele de droguri și varianta omicron drept cauze probabile ale creșterii deceselor.

Nu a făcut însă nicio mențiune la vaccinul COVID-19 și administrarea acestuia în rândul a mii de canadieni, în ciuda rapoartelor extinse de efecte secundare severe și atacuri de cord.

Dr. Joseph Mercola a dezvăluit o „epidemie” recentă a mortalității în rândul tinerilor și celor de vârstă mijlocie, pe care el o atribuie vaccinurilor COVID-19.

Companiile de asigurări și statisticile americane referitoare la persoanele cu handicap au raportat creșteri majore ale cererilor de despăgubire începând din 2020, deoarece un număr tot mai mare de americani mor subit sau suferă de dizabilități care le schimbă total viața.

Mercola a mai subliniat că speranța de viață în SUA a scăzut atât în 2020, cât și în 2021.

În plus, continuă să apară dovezi care arată că vaccinurile pot cauza inflamația inimii, accidente vasculare cerebrale și probleme neurologice. Perturbarile raportate ale ciclului menstrual la femei, corelate cu vaccinurile, au declansat, de asemenea, ingrijorari privind fertilitatea.