ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majoritatea cazurilor de SIDS (sindromul morții subite la sugari), probabil 75% sau mai mult, sunt cauzate de vaccinurile din copilărie. De asemenea, vaccinurile sunt principala cauză a autismului, probabil tot 75% sau mai mult, scrie Steve Kirsch, într-o analiză bine documentată, pe blogul său, pe care o redăm mai jos în traducere:

De fapt, clinicile de pediatrie care refuză să facă vaccinuri copiilor au rate zero, sau aproape de zero, de SIDS și autism.

Un ofițer de poliție care a investigat 300 de cazuri de SIDS pe o perioadă de 7 ani (aproximativ 3 până la 4 cazuri pe lună), a observat că 75% dintre cazuri au avut loc în decurs de 48 de ore după vaccin.

Tripleții (nu identici) unui cuplu au dezvoltat autism în câteva ore după vaccin.

Aceste cazuri s-au întâmplat și este „imposibile din punct de vedere statistic” să fi fost ceva întâmplător (cel puțin nu în timpul vieții noastre).

Prea multe cazuri de SIDS au avut loc în decurs de 48 de ore de la vaccinare pentru ca vaccinul să nu fi cauzat decesele

Într-o postare anterioară pe Substack, am relatat cazul unui ofițer de poliție desemnat să investigheze cazurile de SIDS pe o perioadă de 7 ani, acesta observând că 75% dintre cele 300 de cazuri au avut loc în 48 de ore de la vaccinare.

La acea vreme, nu eram sigur cum pot calcula probabilitatea ca acest lucru să se întâmple. Dar acum, datorită profesorului Norman Fenton, știu cum se poate calcula.

Dacă SIDS survine în mod aleatoriu, iar bebelușii sunt vaccinați la fiecare 60 de zile, riscul ca un deces SIDS să aibă loc în orice fereastră în decursul a 48 de ore după vaccin este de 1/30.

Așadar, dacă sunt 300 de bebeluși care au murit de SIDS, ne-am aștepta ca 10 dintre aceste decese, în medie, să survină în fiecare fereastră de 48 de ore după vaccin.

Prin urmare, care sunt șansele ca 75% dintre aceste decese (sau mai multe) să aibă loc în decurs de 48 de ore de la vaccinare?

Calculul este banal pentru a arăta ce șanse sunt să survină 225 de decese sau mai mult:

>>> poisson.sf(225-1,10)
3.7718601504237225e-213

Asta nu este o greșeală de tipar. 10 la -213. Este total imposibil.

Această constatare duce la concluzia inevitabilă că vaccinurile sunt cauza principală a SIDS și că provoacă cel puțin 75% sau mai mult dintre toate cazurile de SIDS.

Ce este atât de special cu privire la acest polițist? El i-a întrebat pe părinții bebelușului decedat când a fost vaccinat ultima dată copilul! Puțini alți ofițeri de poliție din lume ar pune vreodată o astfel de întrebare pentru că toți consideră că „nu poate fi vaccinul [cauza decesului]”.

Am avut norocul să găsim un ofițer de poliție care a pus întrebarea aceasta pentru fiecare dintre cazurile ei.

Și chiar dacă a înțeles greșit și doar 10% dintre cazuri au survenit în decurs de 48 de ore de la vaccinare, există mai puțin de 1 șansă la un milion să observăm acest lucru, dacă e vorba de o întâmplare.

De asemenea, cazul următor de autism ar fi imposibil dacă ar fi adevărat că vaccinurile nu provoacă autism:

Tripleții McDowell (prezentați în documentarul Vaxxed II) au făcut autism în aceeași zi, la câteva ore unul față de celălalt.

A fost o întâmplare? S-a întâmplat în câteva ore de la injectare.

Verificați. S-au adunat aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la postare.


Din nou, calculul este banal.

Să presupunem că copiii suferă de autism doar între 1 și 4 ani, ca să fim moderați, așadar, însemnând o fereastră de expunere de 3 ani = 1095 de zile. Rata actuală a autismului este de 1 la fiecare 35 de copii, potrivit CDC, dar tripleții McDowell au fost vaccinați pe 25 iunie 2007.

Așadar, aproximativ 1 din 100 de copii au dezvoltat autism în perioada de expunere de 1095 de zile în 2007.

Prin urmare, care este numărul așteptat de cazuri de autism într-o singură zi per copil? Destul de scăzut: 1e-5. Așadar, dacă avem 3 copii, ne-am aștepta să avem 3e-5 cazuri de autism în orice perioadă de 24 de ore, în medie, în 2007.

A surveni 3 (sau mai multe) evenimente într-o fereastră de 24 de ore când te așteptam să avem 3e-5 evenimente înseamnă:

>>> poisson.sf(2,3e-5)
4.499898751214992e-15

Aceasta înseamnă că autismul tripleților McDowell nu a putut surveni „întâmplător”, fiindcă au avut „ghinion”.

Vaccinul care le-a fost administrat cu doar câteva ore mai devreme este singura cauză posibilă care ar fi putut duce la acest eveniment.

Aceasta înseamnă că vaccinurile pot provoca autism.

Tocmai am prezentat un caz în care toți cei trei copii au făcut autism la câteva ore după vaccin.

Dacă cineva vrea să argumenteze că este doar o coincidență, deoarece tripleții fac toți autism în același timp, ar trebui să prezinte un caz în care autismul a survenit la tripleți în aceeași zi, fără să fi existat un vaccin.

De asemenea, ar trebui să explice acest caz în care unui copil geamăn i s-a administrat vaccinul și a dezvoltat autism, dar fratele lui geamăn, căruia nu i s-a administrat vaccinul, nu a dezvoltat. Ar trebui să ni se prezinte un caz opus, în care, după vaccinare, copilul care nu a primit vaccinul a făcut autism, iar fratele lui geamăn care a primit vaccinul nu a dezvoltat autism.

Dacă nu se poate furniza dovezi pentru niciunul dintre aceste cazuri, argumentul de mai sus nu poate fi susținut cu dovezi și pur și simplu nu este credibil.

Consensul medical a fost că „lebedele negre” nu există, cu alte cuvinte, că vaccinurile nu provoacă SIDS sau autism.

Este nevoie doar de un singur caz verificabil de „lebădă neagră” pentru a demonstra că acest consens a fost greșit: o lebădă neagră pentru SIDS și o lebădă neagră pentru autism.

Comunitatea medicală ar fi cel mai bine să accepte acest lucru și să-și recunoască greșeala acum, deoarece, cu cât neagă mai mult această realitate, cu atât vor fi mai puțin credibili în ochii publicului.

Cu siguranță ei nu pot argumenta împotriva niciuneia dintre aceste observații.

Solicit intervenția verificatorilor de fapte!

Dacă sunteți un verificator de fapte pentru mass-media mainstream, sunt bucuros să dezvălui sursa statisticilor SIDS, cu condiția ca numele și departamentul ofițerului de poliție să nu fie folosite, astfel încât să puteți verifica datele.

Gândiți-vă că ați face un enorm bine confirmând faptul că, timp de zeci de ani, comunitatea medicală a dezinformat publicul cu privire la SIDS!

Desigur, cazul tripleților McDowell este ușor de verificat fără a mă contacta; urmăriți acest scurt fragment video din Vaxxed II
Ca verificatori de fapte, veți realiza patru lucruri valoroase verificându-mă:

- Veți deranja comunitatea medicală.

- Veți crea o neîncredere enormă în „consensul medical”.

- Veți determina părinții copiilor care au murit din cauza SIDS să caute dreptate în justiție.

- Veți salva vieți, fiindcă părinții vor afla cât de periculoase sunt vaccinurile.

Cu aceste două cazuri (care nu au fost greu de găsit), consensul medical privind SIDS și autismul este complet discreditat.

Ambele cazuri sunt verificabile și ar fi imposibil să se întâmple după principiul ipotezei nule. Așadar, orice om de știință adevărat ar trebui să respingă ipoteza nulă. Problema este că au rămas prea puțini oameni de știință adevărați în lume, întrucât și-ar pierde locul de muncă, ar pierde finanțarea din partea NIH și/sau și-ar pierde licența medicală dacă ar contrazice consensul medical.

Dar, chiar dacă consensul medical nu se va schimba, trebuie să știți cu toții adevărul: vaccinurile sunt cauza principală a SIDS și a autismului.