ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mark Crispin Miller, profesor de studii media, cultură și comunicare la Universitatea din New York și fondatorul News from Underground, a postat pe blogul său de pe Substack câteva știri din primele zile ale anului 2024, pe care le redăm și noi mai jos:

Prezentatorul de radio Howard Stern, renumit în America, vaccinat Covid, a anunțat că, în sfârșit, are Covid după ce în anii de pandemie a fost terorizat de faptul că ar putea contracta virusul. El a lipsit de la emisiunea sa de săptămâna trecută. (8 ianuarie 2024)


„Trebuia să ne întoarcem săptămâna trecută. Nu am fost pentru că am luat COVID-19”, le-a spus Stern ascultătorilor.

Stern și-a exprimat frecvent frica de COVID, recunoscând că din cauza asta a avut certuri cu soția sa, deoarece este „paranoic” și „nevrotic”, mai ales când vine vorba de virus.

Stern, care împlinește 70 de ani săptămâna aceasta, a spus că nu s-a simțit niciodată atât de rău înainte, dar că, „datorită vaccinului” nu se simte cu mult mai rău.

„Vreau doar să anunț ceva. COVID este foarte rău. La naiba!”, a ținut să sublinieze acesta.
 



Toboșarul Brad Wilk, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că trupa americană de rock „Rage Against the Machine” se desparte din nou pentru a treia oară, confirmând că nu vor cânta live sau nu vor merge în turnee în viitorul apropiat. Vestea vine după ce colegul său de trupă Zack de la Rocha, în vârstă de 53 de ani, și-a rupt tendonul lui Ahile, iar basistul Tim Commerford, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată.


Prezentatoarea CNN Sara Sidner a anunțat în direct că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 3 și se află deja în a doua lună de chimioterapie.


„Nu am fost niciodată bolnavă nici o zi din viața mea. Nu fumez, beau rar”, a spus Sidner luni la „CNN News Central”, emisiunea pe care ea o cogăzduiește.

„Cancerul de sân nu a existat în familia mea și totuși, iată-mă cu cancer de sân în stadiul 3. Este greu de spus cu voce tare.”

Sidner, care va suferi și tratament cu radiații, și o dublă mastectomie, și-a menținut totuși o perspectivă pozitivă, spunând telespectatorilor că totuși cancerul de sân „nu mai este o condamnare la moarte pentru majoritatea femeilor”.

Pe 12 ianuarie 2021, Sara Sidner a izbucnit în lacrimi în timpul raportului în direct despre decesele Covid: „Nu este în regulă” 



Vedeta emisiunii de succes Baywatch din SUA, Nicoloe Eggert, a fost diagnosticată cu cancer de sân la vârsta de 51 de ani.


Kate Beckinsale a mers direct la spital după premiile Globurile de Aur 2024.

Actrița, în vârstă de 50 de ani, s-a alăturat lui Don Cheadle pe scenă pentru a-i oferi lui Lily Gladstone premiul pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe, la ceremonia de duminică (7 ianuarie) din Los Angeles.

Marți (9 ianuarie), Kate a distribuit o serie de fotografii de la eveniment, până seara când a ajuns într-un spital purtând aceeași rochie de la eveniment. Putea fi văzută așezată lângă patul unui pacient, alături de doi prieteni.

Ea se afla în vizită la tatăl ei vitreg, Roy Battersby, potrivit relatărilor ziarului Daily Mail, conform cărora acesta suferise un accident vascular cerebral după un diagnostic anterior de cancer.



Proprietarul Indianapolis Colts, Jim Irsay, este tratat pentru o boală respiratorie gravă, a anunțat echipa marți.

Echipa a menționat că Irsay, în vârstă de 64 de ani, nu va apărea cu trupa sa la evenimentul Irsay Collection de la Los Angeles săptămâna aceasta.

Colts au spus că nu vor furniza informații suplimentare în acest moment și au cerut ca intimitatea lui Irsay să fie respectată.