ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Specialiști precum Dr. Peter McCullough au observat cu atenție consecințele campaniei de vaccinare anti-COVID-19, în special în contextul îngrijorărilor legate de miocardita indusă de vaccin. În acest video de pe vigilantfox.substack.com, sunt prezentate mai multe cazuri de tineri care s-au prăbușit și au murit subit numai în ultimele opt luni.

Dr. Peter McCullough, cardiolog de renume internațional, a participat joi la emisiunea lui Del Bigtree la The Highwire, detaliind că FDA știa dinainte că miocardita indusă de vaccin va fi o problemă.

Iată cronologia prezentată de Dr. McCullough:

• În octombrie 2020, în timpul întâlnirii sale cu VRBPAC (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee), FDA a declarat că miocardita ar putea fi o consecință potențială a vaccinurilor anti-COVID.

• Până în iunie 2021, FDA din SUA a recunoscut public că vaccinurile ar putea provoca inflamații ale inimii sau miocardită.

• Din punct de vedere istoric, miocardita este o afecțiune medicală cunoscută, rezultată uneori în urma infectării cu virusuri precum parvovirusul și virusul coxsackie. Pacienții diagnosticați cu miocardită au fost în mod obișnuiți sfătuiți să nu efectueze exerciții fizice, având în vedere riscul de stop cardiac din cauza unei creșteri de adrenalină, în special la primele ore ale dimineții.

Acest lucru ne conduce la îngrijorările actuale cauzate de vaccinarea anti-COVID-19.

După cum a subliniat dr. McCullough, există acum un corp substanțial de lucrări – mai exact, 800 de studii revizuite de colegi - dedicate miocarditei induse de vaccin. În special, două studii de cohortă realizate de Mansuguan și Beurgin & Mueller indică o statistică îngrijorătoare: după vaccinare, în special cu a doua și a treia doză, 2,5% dintre participanți au prezentat semne de leziuni cardiace. Având în vedere numărul mare al celor care au primit vaccinul la nivel mondial, aceasta înseamnă un număr semnificativ de persoane.

Inimile sănătoase se bazează pe un sistem de conducere electrică armonizat, asigurând o depolarizare și repolarizare uniformă. Orice deteriorare, chiar și minoră, a țesutului inimii poate perturba acest sistem. Această deteriorare sau aceste cicatrici pot duce la o depolarizare lentă în zona afectată. De aici se poate dezvolta o afecțiune numită tahicardie ventriculară (VT), însemnând un ritm cardiac rapid care poate fi observat la persoanele afectate pentru perioade scurte. Dacă această afecțiune se agravează, poate duce la fibrilație ventriculară – o situație gravă în care persoana afectată se poate prăbuși brusc la pământ.

Dr. McCullough a subliniat gravitatea acestor cazuri, făcând referire la o lucrare din sistemul pretipărire.

Medicii Peter McCullough, Roger Hodkinson, Aseem Malhotra și William Makis au fost coautori ai unui studiu intitulat „Miocardită indusă de COVID-19, dovedită prin autopsii”, împreună cu Nicolas Hulscher de la Universitatea din Michigan. 

„Acum avem dovezi clare, evidente în autopsii: în 100% din cazuri, este vorba de o miocardită fatală, indusă de vaccin”, a declarat dr. McCullough. Cercetările lor au confirmat că, în cazurile confirmate prin autopsie, în care miocardita indusă de vaccin a fost inclusă ca o posibilă cauză de deces, 100% a fost legată cauzal de vaccin.

Autorii menționați mai sus au efectuat o revizuire cuprinzătoare a tuturor rapoartelor de autopsie publicate, până la 3 iulie 2023, care detaliază cazurile de miocardită posibil legată de vaccinarea anti-COVID-19. Trei dintre experții cu specializare în patologia cardiacă au evaluat cauzalitatea în fiecare caz.

Rezultate: Dintr-un grup inițial de 1.691 de studii, 14 lucrări au îndeplinit criteriile de includere, prezentând un total de 28 de cazuri de autopsie. În majoritatea acestor cazuri (26 din 28), doar sistemul cardiovascular a fost afectat. În 2 cazuri, miocardita a fost identificată ca fiind cauzată de sindromul inflamator multisistem (MIS). În special, timpul mediu de la doza finală de vaccin COVID-19 până la deces a fost de 6,2 zile, cu o medie de 3 zile. Majoritatea acestor decese au survenit în decurs de o săptămână după vaccinare. De remarcat este că, după o analiză independentă, s-a stabilit că toate cele 28 de decese au fost legate cauzal de vaccinarea anti-COVID-19.

Dacă afirmațiile și constatările detaliate în acest studiu rămân de necontestat, vaccinul COVID-19 ar putea fi considerat drept cea mai mare greșeală medicală din istorie.

Emisiunea completă de pe The Highwire cu Dr. Peter McCullough poate fi vizionată AICI