ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eliminarea studiului, la mai puțin de 24 de ore de la apariția pe site-ul The Lancet ca studiu pretipărire, arată cenzurarea dură a unei lucrări care nu este în concordanță cu linia oficială, scrie LifesiteNews

Analiza Lancet, care se referă la 325 de autopsii după vaccinarea anti-COVID, a constatat că 74% dintre decese au fost cauzate de vaccin, dar studiul a fost eliminat în 24 de ore.

Lucrarea, pre-tipărire, care așteaptă o evaluare inter pares, este întocmită de medicul cardiolog Dr. Peter McCullough, epidemiologul Yale Dr. Harvey Risch și colegii lor de la Wellness Company și a fost publicată online miercuri pe site-ul de pre-print al prestigioasei reviste medicale.

În mai puțin de 24 de ore, studiul a fost eliminat și a apărut o notă care menționa: „Acest preprint a fost eliminat deoarece concluziile studiului nu sunt susținute de metodologia studiului.” Deși studiul nu a fost supus niciunei etape a procesului de evaluare inter pares, nota sugerează că ar încălca „criteriile de selecție”.

Rezumatul original al studiului poate fi găsit în Arhiva Internet. Iată ce se menționează în rezumat:

Context: Dezvoltarea rapidă și distribuirea pe scară largă a vaccinurilor anti-COVID-19, îmbinate cu un număr mare de rapoarte de evenimente adverse, au condus la îngrijorări cu privire la posibilele mecanisme care creează leziuni, inclusiv distribuția sistemică de nanoparticule lipidice (LNP) și ARNm, leziuni tisulare asociate cu proteinele, trombogenitate, disfuncție a sistemului imunitar și carcinogenitate. Scopul acestei revizuiri sistematice este de a investiga posibilele legături cauzale dintre administrarea vaccinului anti-COVID-19 și deces, folosind datele din autopsii și analize post-mortem.

Metode: Am analizat toate rapoartele de autopsie și necropsie publicate referitoare la vaccinarea împotriva COVID-19 până la 18 mai 2023. Am identificat inițial 678 de studii și, după verificarea criteriilor noastre de includere, am inclus 44 de lucrări care conțineau 325 de cazuri de autopsie și un caz de necropsie. Trei medici au analizat în mod independent toate decesele și au stabilit dacă vaccinarea anti-COVID-19 a fost cauza directă sau a contribuit în mod semnificativ la deces.

Constatări: Cel mai afectat sistem de organe în cazul deceselor asociate vaccinului COVID-19 a fost sistemul cardiovascular (53%), urmat de sistemul hematologic (17%), sistemul respirator (8%) și sistemele multiple de organe (7%). Trei sau mai multe sisteme de organe au fost afectate în 21 de cazuri. Timpul mediu de la vaccinare până la deces a fost de 14,3 zile. Cele mai multe decese au avut loc în decurs de o săptămână de la ultima administrare a vaccinului. S-a stabilit în mod independent că un total de 240 de decese (73,9%) au fost cauzate direct de vaccinarea anti-COVID-19 sau că vaccinarea a contribuit în mod semnificativ la acestea.

Interpretare: Asocierea observată în cazurile din această analiză cu evenimente adverse cunoscute ale vaccinului anti-COVID-19, mecanismele acestora și decesul în exces asociat, îmbinate cu confirmarea autopsiilor și stabilirea, condusă de către medic, a cauzelor decesului, arată că există o probabilitate mare a unei legături cauzale între vaccinurile anti-COVID-19 și decese, în majoritatea cazurilor. Sunt necesare investigații suplimentare urgente în scopul clarificării constatărilor noastre.

Studiul complet nu a fost salvat în Arhiva Internet, dar poate fi citit AICI

Fără a fi oferite detalii suplimentare de către personalul Lancet Preprints care a înlăturat studiul, este greu de înțeles afirmația potrivit căreia concluziile nu sunt susținute de metodologie. Câțiva dintre autorii lucrării sunt vârfuri în domeniile lor, astfel că este greu de crezut că metodologia lucrării lor a fost într-adevăr atât de slabă încât să justifice eliminarea din selecția inițială, în loc să fie supusă unei evaluări critice complete. Situația arată, în schimb, cenzurarea dură a unei lucrări care nu este în concordanță cu linia oficială. Să reținem că CDC nu a recunoscut încă nici un deces cauzat de vaccinurile ARNm Covid. Dovezile autopsiilor, care demonstrează contrariul, nu sunt ceea ce instituția de sănătate publică din SUA vrea să audă.

Dr. Harvey Risch, unul dintre autorii studiului, a declarat pentru Daily Skeptic că o consideră drept „cenzură pur guvernamentală, chiar și după ordonanța Missouri v. Biden”.

„Între timp, colegii mei studiază ceea ce ei numesc „Long Vax”, care sunt leziuni cauzate de vaccin. Dar, desigur, [ei spun că] este un rezultat foarte rar, deși par să nu aibă nicio problemă în a găsi astfel de persoane care să se înscrie la studiu”, a adăugat medicul.