ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit, într-un studiu recent, că pacienții complet vaccinați Covid care au fost testați pozitiv pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19) au riscuri mult mai mari să moară decât pacienții nevaccinati Covid, relatează thenationalpulse.com, care semnalează studiul. 

Studiul publicat în revista Frontiers in Immunology, arată că „printre pacienții cu COVID-19, rata mortalității a fost semnificativ mai mare în rândul pacienților vaccinați vs. cei nevaccinați (p=0,002).”

„În timp ce ratele mortalității au fost de 36% (n=25) și 27% (n=15) în cazul pacienților neinfectați COVID-19 [nevaccinați] și, respectiv, [vaccinați], la pacienții cu COVID-19 ratele de mortalitate au fost de 37% [la pacienții nevaccinați] și 70% [la pacienții vaccinați]”.

Mai simplu spus, a fi injectat Covid crește aproape dublu riscul de deces din cauza infecției, în comparație cu un risc de mortalitate mult mai scăzut în rândul celor care și-au protejat imunitatea naturală alegând să nu se vaccineze.

Cercetătorii au constatat, de asemenea, că „scorul indicelui de comorbiditate Charlson (CCI) a fost, de asemenea, semnificativ mai mare în rândul” persoanelor care au fost vaccinate față de cei care au decis să renunțe la vaccinare.

Potrivit cercetătorilor, „în cadrul populației generale, persoanele cu cel mai mare risc de mortalitate/insuficiență imunitară din cauza COVID-19 este probabil să fie cei vaccinați.”

Decesul prematur nu este singurul factor de risc asociat cu injecțiile Covid. Știm, de asemenea, că vaccinurile Covid sunt legate de alte complicații grave de sănătate, cum sunt afecțiunile potențial fatale ale sângelui, inimii și cele neurologice.

Cel mai amplu studiu la nivel global pe acest subiect, semnalat și de ActiveNews, a constatat că „vaccinurile” Covid sunt periculoase în general.

Acest studiu a fost publicat în perioada când AstraZeneca și-a retras vaccinul de pe piața globală, în urma dezvăluirilor că injectarea provoacă tromboze mortale, asociate cu sindromul de trombocitopenie (TTS)