ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil israelian a murit în urma unui stop cardiac la trei ani după ce a apărut alături de tatăl său, care este medic pediatru, într-un video guvernamental de propagandă pro-vaccin în care copiii sunt informați că nu au de ales dacă să primească vaccinul anti-COVID atunci când acesta devine disponibil.

Yonatan Erlichman avea cinci ani la momentul filmării videoului, care a fost produs de Consiliul Regional Mateh Binyamin, un organism guvernamental regional. A fost difuzat ca un episod din programul guvernamental „Shushki pe tărâmul lui Binyamin”, „pentru a distra și educa” copiii, relatează frontline.news.

Shushki este un „copil” marionetă prietenos care pune întrebări pentru a-i determina pe oameni să răspundă cu „răspunsuri educative”.

Normalizarea anormalului

Episodul special în care a apărut Yonatan a fost intitulat „În carantină cu Shushki” și începe cu păpușa speriată că „fratele” ei a fost forțat să intre în carantină și stă singur în camera lui, în spatele unei uși închise. Shushki este șocat că întregi clase de grădiniță au fost forțate să intre în carantină și chiar școli întregi au fost închise.

Shushki este deosebit de stresat de posibilitatea de a fi testat, de a nu putea să îi atingă, să îi vadă sau să vorbească cu mama și fratele lui, cărora trebuie să li se lase mâncarea lângă uși.

Exasperat, Shushki spune că nu înțelege ce se întâmplă, determinându-l pe copilul Yonatan să meargă la tatăl său pentru a cere o explicație.

Conversația în ebraică a fost postată pe Twitter, după moartea lui Yonatan, însoțită de un comentariu, tot în ebraică, în care autorul se întreabă de ce nu există articole în mass-media și nici investigații cu privire la decesele copiilor cauzate de vaccinul COVID.

Yonatan Erlichman, în vârstă de 8 ani, a murit în urma unui stop cardiac.

Asta nu vă șochează? Unde sunt titlurile [în presă]? Unde sunt investigatiile? Câți copii vor mai muri pe altarul de aur?

Mai ales că există deja două studii controlate care arată că vaccinurile ARNm provoacă probleme cardiace [Traducere].
Tatăl lui Yonatan, dr. Ira Erlichman, este medic pediatru în sistemul spitalicesc de top din Ierusalim, Hadassah. În videoul guvernamental de propagandă, dr. Erlichman preia „conversația” cu Shushki, convingând păpușa de „necesitatea” punerii în carantină a oamenilor timp de 14 zile după un contact suspectat cu o persoană potențial COVID-pozitivă, chiar dacă persoana va avea probabil, în final, un rezultat negativ la testul COVID.

Medicul îi spune lui Shushki că și copiii trebuie să se supună regulilor COVID, cum ar fi distanțarea socială, mascarea și testarea. El chiar îi mai spune marionetei că nu poate intra în baia folosită de „mama” lui mult timp după ce aceasta a părăsit baia.

Tatăl lui Yonatan, dr. Ira Erlichman, îi explică băiețelului păpușă despre necesitatea izolării copiilor și despre modul în care aceștia se infectează.

Din păcate, se poate observa întreaga propagandă, plină de minciuni prezentate acelui „copil” de către medicul care trebuia să fie un agent profesionist și de încredere pentru el [Traducere].
 
Moarte subită

În ajunul unei mari sărbători evreiești, Yom Kippur, Yonatan, în vârstă de 8 ani, a suferit un stop cardiac în timp ce se afla în cadă, unde și-a pierdut cunoștința. Când l-a găsit un membru al familiei, nu mai avea puls. Deși au reușit să-i restabilească unele semne vitale prin resuscitare cardiopulmonară, medicii nu au putut să-l salveze și l-au declarat decedat câteva zile mai târziu, în spital.

Dr. Erlichman nu a menționat statutul de vaccinat al fiului său, într-o declarație de familie, publicată de israelnationalnews.com

Yonatan Moshe al nostru a murit cu puțin timp în urmă. În ajunul Yom Kippur, Yonatan a suferit un stop cardiac în casa noastră și, după ce s-a prăbușit, ne-am luptat să-l salvăm. Cu drag, le mulțumim tuturor celor dragi nouă, care ne-au fost alături în ultimele zile ale vieții sale. Detaliile despre data înmormântării vor fi furnizate mai târziu, Yael, Ira și fetele.

Videoclipul de propagandă a fost filmat în iulie 2020, cu cinci luni înainte ca „vaccinurile” ARNm anti-COVID să fie lansate în Israel. Dr. Erlichman spune că vaccinul COVID în curs de dezvoltare este similar cu vaccinurile existente, care – îi asigură el pe copiii care vizionează emisiunea – protejează fiecare copil care le primește.

În finalul videoclipului, doctorul îndeamnă păpușa să primească vaccinul care urmează să apară, indiferent dacă ea însăși are nevoie sau nu, deoarece trebuie să-i protejeze pe alții. „Nimănui nu-i plac injecțiile, dar uneori nu avem de ales, nu? Și nu fi egoist”, îi spune doctorul păpușii.

Dr. Erlichman: Vreau să îți spun ceva foarte important. . . . Trebuie să îți amintiți întotdeauna că tot ceea ce facem este pentru a proteja pe cine?

Shushki: Pe bunicul și bunica.

Dr. Erlichman: . . . și  pe oameni bolnavi. . . . Facem asta pentru cei pe care Corona îi pune în pericol și asta îți dă sentimentul bun că poți ajuta, nu?

Shushki: Corect. Mă bucur că l-am ascultat pe Yonatan și am venit la tine.

Dr. Erlichman: Grozav. Să avem o strângere de mână Corona.

Dr. Erlichman încheie cu un salut „din coate” cu păpușa.

De asemenea, bunicul copilului, Mati Erlichman, este medic și a fost director de pediatrie la un alt spital bine cotat din Ierusalim, Centrul Medical Shaare Zedek. Într-un interviu în limba ebraică cu bunicul, imediat după ce au fost lansate serurile ARNm, dr. Mati Erlichman a vorbit despre „siguranța” vaccinului corona și a îndemnat locuitorii din Binyamin să meargă să se vaccineze. El i-a asigurat în mod repetat pe ascultători că nu trebuie să ezite să primească vaccinul, susținând că știe din studii că este „sigur și eficient”.