ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Corpul meu este prea slab pentru a lupta împotriva acestei boli și nu mai am putere, așa că am luat decizia să-mi pun capăt vieții la asociația Pegasos din Elveția”, a scris Katarina Pavelek pe Instagram.

„Injecția de rapel pe care am primit-o în urmă cu peste un an mi-a distrus complet sănătatea, corpul și viața. Nu există altă modalitate de a-mi pune capăt suferinței decât decizia pe care am luat-o”, a scris ea.

O actriță slovacă a murit luna aceasta apelând la sinucidere asistată în Liestal, Elveția, în urma efectelor devastatoare asupra sănătății cauzate de vaccinul de rapel anti-COVID.

Katarina Pavelek, care era cunoscută pentru munca ei la Fox Sports Live, precum și pentru rolurile din The Mindy Project (2012) și Marry Me (2014), primise un booster anti-COVID în urmă cu aproximativ un an și a dezvoltat probleme semnificative de sănătate la scurt timp după ce a primit „vaccinul” experimental.

La scurt timp după vaccinare, Pavelek, în vârstă de 41 de ani, a fost diagnosticat cu encefalomielită mialgică/sindrom de oboseală cronică (ME/SFC), o boală neurologică complexă incurabilă care afectează viața de zi cu zi.

„Uneori, această afecțiune îi poate țintui pe oameni în paturile lor. ME/CFS se poate agrava dacă persoanele cu această boală se suprasolicită. De asemenea, actrița a fost suspectată că are SLA (scleroza laterală amiotrofică) respiratorie, o tulburare neurodegenerativă care slăbește mușchii implicați în respirație și înghițire”, a relatat Evie Magazine.  

Pavelek a făcut anunțul tulburător pe 1 iunie pe Instagram: a decis să-și pună capăt vieții pentru că nu mai suporta să trăiască cu boala ei indusă de vaccin.

„Bună, prieteni, în ultimele 10 zile m-am îmbolnăvit grav din nou, sunt țintuită în casă, incapabilă să fac mare lucru. Corpul meu este prea slab pentru a lupta cu această boală și nu mai am putere, așa că am luat decizia să-mi pun capăt vieții la asociația Pegasos din Elveția. Am fost diagnosticată cu o boală neurologică cronică netratabilă”, a scris Pavelek.

„ME/SFC cauzate de o injecție de rapel, pe lângă suspiciunea de SLA respiratorie. Această boală m-a făcut invalidă, incapabilă să lucrez sau să am o viață socială și nu mă mai pot bucura deloc de viață. Respirația a devenit din ce în ce mai dificilă și mai dureroasă pentru mine și funcția pulmonară a scăzut. Vă mulțumesc pentru prietenia și sprijinul vostru din ultimul an”, a adăugat ea.

Pavelek a menționat vaccinul de rapel anti-COVID-19 drept cauza care a dus la deteriorarea sănătății ei.

„Injecția de rapel pe care am primit-o în urmă cu peste un an mi-a distrus complet sănătatea, corpul și viața. Nu există altă modalitate de a-mi pune capăt suferinței decât decizia pe care am luat-o”, a scris ea.

Povestea tragică a lui Pavelek nu este singurul caz în care „vaccinul” anti-COVID a provocat vătămări grave.

Milioane de oameni au experimentat reacții adverse de la produsele experimentale mRNA anti-Covid, reacții documentate și în baza de date VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), precum și în numeroase reviste medicale.