ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Specialiștii au descoperit un nou sindrom care poate afecta sănătatea umană. Este vorba despre sindromul WIFI care reprezintă sensibilitatea electromagnetică pe care unii oameni o pot avea în prezența aparatelor electronice, potrivit Hot News.

Sindromul WIFI include o tulburare a organismului uman, redată de simptome precum: iritații dermatologice, furnicături,  senzații de arsură, dar și simptome neurastenice și vegetative, precum oboseală, dificultăți de concentrare, amețeală, greață, palpitații cardiace și tulburări digestive. Toate aceastea apar în prezența aparatelor electronice

Specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății confirma faptul că aceste simptome, nu  reprezintă un diagnostic medical în lipsa dovezilor științifice necesare asocierii acestor simptome cu expunerea subiecților umani la frecvența electromagnetică. Tot aceștia susțin că simptomele pot fi simple reacții ale efectului nocebo.