ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicii încep să reacționeze la campania McCann România, prin care au apărut în București și Iași niște afișe cu medici ce iau locul sfinților sau chiar a Mântuitorului Hristos în icoane.

Unul dintre cei mai cunoscuți medici români, dr. Adina Alberts a criticat dur această inițiativă și a cerut agenției de publicitate să o retragă imediat.

 

„#McCann România, RENUNȚAȚI IMEDIAT! Ați „creat” o BLASFEMIE!

Eu în calitatea mea de medic, dar și ca om credincios, ortodox, sunt profund deranjată de această campanie.

Dumnezeu este pretutindeni, iar mâinile împreunate ale medicilor de la capătul pacienților cu COVID-19 sunt semn că și ei se roagă fierbinte ca nicio altă viață să nu mai fie pierdută!
Colegii mei au credință și nu se consideră dumnezei!

Adesea am simțit puterea lui Dumnezeu in practica mea medicală, fară de care vindecarea nimănui nu ar fi posibilă!
Medicul tratează, Dumnezeu este Cel care vindecă!

Ei, doctorii, la fel ca și preoții, la fel ca și vânzătorul de la magazinul din colț, pot fi și sunt adesea doar o simplă za în lanțul înfăptuirii minunilor.
Această campanie cu iz de BLASFEMIE nu îi încurajează pe medici, dragă Wanda Hutira, creatorul care a dat naștere acestei campanii înfiorătoare, conform unui laudatio susținut de Catalin Dobre, CEE la #McCann.
Această campanie ne dezgustă și NU, nu onorează pe nimeni!
Noi suntem credincioși, nu suntem dumnezei!”, a scris ea.