ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic canadian, cu 45 de ani de experiență, a mărturisit vinerea trecută, în fața National Citizens’ Inquiry (NCI), despre daunele asociate cu injecțiile ARNm anti-COVID-19, inclusiv despre efectele acestora asupra copiilor și sănătății reproductive, relatează LifesiteNews.

Vorbind în fața NCI, o inițiativă condusă de cetățenii canadieni care urmăresc să efectueze o investigație independentă cu privire la răspunsul țării la așa-numita pandemie COVID-19, dr. Christopher Alan Shoemaker, care are peste patru decenii de experiență ca medic în Ontario și British Columbia, a vorbit detaliat despre diferitele daune care, în opinia sa, sunt asociate cu noile injecții ARNm, în special efectele „imunotoxice” ale acestora.

Shoemaker, căruia i s-a suspendat permisul medical în ianuarie de către Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Ontario (CPSO) pentru că a vorbit împotriva acestor „vaccinuri”, a început prin a depune un jurământ că va spune adevărul și a oferit o scurtă prezentare a carierei sale în medicină, care include experiență în medicina de familie, medicina de urgență și munca cu copiii cu dizabilități.

Shoemaker a explicat că, deși „injecțiile sunt imunotoxice pentru toată lumea…, indiferent dacă aveți 50 sau cinci ani”, ele afectează mai grav copiii, „deoarece copiii au un sistem imunitar puternic”.

„Sistemul imunitar puternic este cel care reacționează la apariția inadecvată a [proteinei spike] în celulele lor”, a spus Shoemaker în anchetă.

Shoemaker a explicat că, în timp ce vaccinurile tradiționale, cum ar fi vaccinul antipolio, conțin „80 de entități virale” din „învelișul inert al virusului”, vaccinurile ARNm conțin până la „40 de trilioane de ARNm” în fiecare doză. De aceea sistemul imunitar este „deturnat” și organismul răspunde agresiv, autoatacându-se.

Potrivit Shoemaker, prin acest mecanism vaccinurile cu COVID-19 afectează sănătatea, deoarece ARNm-ul străin se infiltrează în celule, cum sunt „celulele miocardice”, de exemplu, ceea ce determină sistemul imunitar să atace acele celule ca și cum ar fi străine.

Shoemaker a explicat că, la copii, acest răspuns eronat face ca „sistemul imunitar înnăscut să nu se dezvolte”, dezvoltarea sistemului imunitar înnăscut fiind deosebit de importantă în primii 10 ani de viață ai unui copil.

Copiii sunt expuși unui risc crescut de efecte adverse, deoarece „au un sistem imunitar puternic” și cu cât răspunsul imunitar este mai puternic, cu atât se produc mai multe daune atunci când atacă celulele integrale.

Medicul i-a acuzat direct pe cei care au creat vaccinurile că au fost conștienți de acest pericol, întrucât, potrivit acestuia, ar fi fost imposibil ca o substanță atât de periculoasă să fie creată accidental.

„Creatorii acestui vaccin imunotoxic știau asta... Nu poți crea ceva atât de dăunător pentru omenire fără să o faci intenționat. Acesta este, de fapt, mesajul meu principal în discursul meu de astăzi...”,   a spus Shoemaker.

În a doua parte a mărturiei sale, Shoemaker a vorbit despre modul cum guvernele și a instituția medicală a forțat injectarea femeilor însărcinate, o astfel de directivă fiind fără precedent în medicină.

„Regula de aur în sarcină: a nu fi utilizat niciodată un medicament netestat în timpul sarcinii și a nu se vaccina niciodată femeile însărcinate, niciodată!”, a mărturisit Shoemaker, referindu-se la ceea ce a spus că a constituit standardul comun în domeniul medical până la debutul COVID.

El a făcut referire la propriile date Pfizer cu privire la impactul serurilor COVID asupra sarcinii, subliniind modul cum, până la sfârșitul anului 2021, era evident că aceste „vaccinuri” prezentau un risc serios de deces pentru copiii nenăscuți.

Datele Pfizer obținute în urma cererilor Freedom of Information Act (FOIA) arată că, dintre cele 32 de femei însărcinate care au primit vaccinul iar rezultatul sarcinii lor a fost cunoscut, au existat 23 de avorturi spontane, două nașteri premature cu moarte neonatală, două avorturi spontane cu moarte intrauterină, un avort spontan cu moarte neonatală și o sarcină cu „rezultat normal”.

„Asta înseamnă că, din 32 de sarcini cu rezultat cunoscut, în cazul a 28 a survenit moartea fătului”, a scris Celeste McGovern de la LifeSite, rezumând datele îngrijorătoare.