ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu, apărut în American Journal of Obstetrics and Gynecology, arată că "vaccinul” ARNm COVID-19 se poate răspândi în placentă și în sângele din cordonul ombilical.

„Descoperirile noastre sugerează că vaccinul ARNm nu rămâne la locul injectării și se poate răspândi sistemic în placentă și în sângele din cordonul ombilical. Detectarea proteinei spike în țesutul placentar indică bioactivitatea vaccinului ARNm, care ajunge la placentă”, au scris autorii.

„În special, vaccinul ARNm a fost în mare parte fragmentat în sângele din cordonul ombilical și, într-o măsură mai mică, în placentă. Din cunoștințele noastre, aceste două cazuri demonstrează, pentru prima dată, capacitatea vaccinului ARNm COVID-19 de a pătrunde în bariera feto-placentară și de a ajunge în mediul intrauterin”, se arată în concluzie.

Studiul, intitulat „Transmiterea transplacentară a vaccinului ARNm COVID-19: dovezi din analizele post-vaccinare [privind pătrunderea în] placentă și sângele din cordonul ombilical”, a fost publicat pe 1 februarie în American Journal of Obstetrics and Gynecology

„Proteina spike ARNm, găsită în placentă”, a semnalat dr. Kevin McKernan, fondatorul Medicinal Genomics.  

„Întrebarea este de ce ar aștepta o mamă să primească un vax cu 10 zile înainte de naștere și cu 2 zile înainte de cezarană? Se pare că au așteptat până în ultimul moment până să se vaccineze... Este aproape ca și cum spitalul nu le-a lăsat să nască acolo fără [vaccin]?”, se întreabă el.

„Nu uitați niciodată că politicienii și medicii din întreaga lume au constrâns oamenii să primească aceste injecții de terapie genetică și le-au spus că sunt «vaccinuri care rămân la locul injectării», care vor rămâne în partea superioară a brațului. Lucrul de care ne temeam noi, «conspiraționiștii», pare să fie confirmat acum: este transmis copilului”, a scris activista olandeză Eva Vlaardingerbroek

„Dacă pretindeți că sunteți pro-viață, aceasta este o problemă mai mare decât avortul, deoarece au fost impuse oamenilor de parcă ar fi fost un leac, când de fapt este o otravă. Cel puțin, în cazul avortului, toată lumea știe ce este”, a comentat Daniel Horowitz, redactorul-șef de la publicația The Blaze.

„De ce nu au efectuat teste pe animale înainte de a oferi acest lucru populației, inclusiv femeilor însărcinate?!”, a întrebat doctorul Craig Wax.