ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un obstetrician-ginecolog certificat din Florida, SUA, dr. Kimberly Biss, care a ajutat în mii de sarcini de-a lungul carierei sale, a dezvăluit, într-o emisiune la Epoch Times TV, că a observat că ratele avorturilor spontane au crescut „cu 100%” față de anii precedenți, după vaccinările Covid.

Ea a mai spus că „rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” 

Și mai înfricoșător este că natalitatea scade la nivel mondial și se corelează strâns cu ratele de vaccinare, scrie vigilantfox.news, care prezintă interviul cu dr. Biss.  

De exemplu, Igor Chudov a arătat că, în Ungaria, primele 5 districte cel mai puțin vaccinate au înregistrat o scădere medie a natalității cu doar 4,66%, în timp ce primele 5 județe cu cele mai mari rate de vaccinare au înregistrat o scădere a natalității cu 15,20% (mai jos, captură foto cu un tabel cu datele).

Igor Chudov a documentat scăderea accentuată a ratelor natalității și în Australia și Suedia, într-un articol în care analizează datele, articol preluat și de Active News

Problema este gravă, în contextul în care din Uniunea Europeană lipsesc peste un milion de prunci care erau așteptați să se nască.


Și în România se înregistrează o situație neobișnuită

Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită privind numărul de avorturi spontane înregistrate. De exemplu, cinci cazuri de prunci nenăscuți morți în burta mamei au fost diagnosticate aproape simultan la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, transmite monitorulsv.ro.  

Medicii secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava s-au confruntat, săptămâna trecută, cu o situație mai puțin obișnuită, respectiv faptul că au avut în aceeași zi cinci cazuri de copii nenăscuți morți în burta mamei, iar aceste cazuri au fost diagnosticate aproape simultan, după cum a declarat medicul ginecolog Marian Crăciun. Dr. Crăciun a arătat că, deși nu are studii comparative, practica arată că incidența acestor cazuri este mare și în creștere.

„Pentru cele mai multe sarcini oprite din evoluție la vârsta gestațională mare nu se cunoaște și nu se pune în evidență o cauză clară. Acest lucru creează stres atât pentru pacientă, cât și pentru personalul medical în conduita monitorizării sarcinilor ulterioare”, a subliniat medicul ginecolog.