ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Cristi Cojocari, student la Facultatea de Drept, specialitatea Drept Penal, din cadrul UEM, Republica Moldova, a depus, pe 12 ianuarie 2023, o petiție către Agenția Națională pentru Sănătate Publică, în care a solicitat răspunsul la 7 întrebări cu privire la vaccinarea cu serurile experimentale anti-Covid-19 în Republica Moldova. La data de 27 ianuarie 2023 a obținut răspunsul, pe care l-a publicat pe blogul său, unde poate fi citită și petiția.  

Studentul scrie în petiție:
„În ciuda faptului că nu există o lege în Republica Moldova care ar prevede obligativitatea vaccinării în general, în cauză a Covid-19, acțiuni care ar încălca legislația CEDO, DUDO și alte protocoale existente la care RM este parte, Ministerul Sănătății continuă să aplice tentative de presiune psihologică asupra cetățenilor RM pentru a-și introduce în organism noul produs medical cunoscut generic ca vaccin împotriva Covid-19 și propagă masiv pe rețelele de socializare vaccinarea cu serurile experimentale împotriva Covid-19.

Reamintesc că, pe data de 10.01.2023, la nivel oficial INSP (Institutul Național de Sănătate Publică) din România a făcut publică lista cu reacții adverse ale vaccinurilor împotriva Covid-19, numărul acestora ajungând la peste 40.000.

Răspunsurile primite de la autorități arată iresponsabilitatea, ignoranța și menținerea de către acestea cu orice preț a narativei vacciniste oficiale, în ciuda tuturor dovezilor care demască minciuna „sigur și eficient”.

Cristi Cojocari a făcut următorul rezumat al răspunsurilor primite (în paranteză sunt comentariile sale):

1. În perioada 02.03.2021 - 12.01.2023 au fost raportate și înregistrate în sistemul electronic RVC-19 total 1644 efecte postsecundare în urma vaccinului Covid-19 (Doar efectele adverse ușoare și raportate, în realitate pot fi zeci de mii, inclusiv și decese). 

2. Din documentele publicate de EMA, termenele limite pentru depunerea rapoartelor finale asupra eficacității sunt - decembrie 2023 (abia în decembrie 2023 se va afla dacă vaccinul este eficient sau nu).

3. Gradul în care aceste vaccinuri protejează împotriva COVID-19 la unul sau doi ani după vaccinare va fi determinat ulterior. Deci durata protecției este încă evaluată, în curs de evaluare în studii clinice.

4. Nici un vaccin dezvoltat până acum nu oferă o protecție de 100%. De aceea, posibilitatea de infectare persistă la orice persoană chiar și vaccinată (dacă vaccinarea nu stopează trasmiterea virusului SARS-COV 2, atunci care este rolul ei și de ce este insistent impusă abuziv?).