ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu pe scară largă cu privire la vaccinurile Covid-19, publicat săptămâna trecută, a constatat că „vaccinurile” sunt legate de efecte secundare adverse severe, printre care probleme neurologice, de sânge și cardiace.

Potrivit cercetări Global Vaccine Data Network, care se relatează că este „cel mai amplu studiu global de până în prezent cu privire la siguranța vaccinurilor”, s-a constatat că vaccinurile Covid cu ARNm produse de Pfizer și Moderna prezintă riscuri mai mari de „inflamație a inimii”, iar vaccinurile cu vectori virali precum cel de la AstraZeneca au fost legate de „o creștere a unui tip de cheag de sânge în creier”. 

„Vaccinurile cu vectori virali au fost, de asemenea, legate de un risc crescut de apariție a sindromului Guillain-Barré, o tulburare neurologică în care sistemul imunitar atacă în mod eronat sistemul nervos periferic”, a relatat luni Bloomberg

Cercetătorii au analizat datele care evidențiază 13 „evenimente adverse de interes special” la peste 99 de milioane de persoane vaccinate din opt țări, evidențiind semnale „mai multe decât se aștepta” privind problemele de siguranță.

Studiul a observat incidențe mai mari decât cele așteptate ale mai multor afecțiuni. De exemplu, miocardita, sau inflamația inimii, „a fost identificată în mod constant după prima, a doua și a treia doză de vaccin cu ARNm”, menționează Bloomberg, adăugând: „Cea mai mare creștere a raportului reacții observate-așteptate a fost constatată după o a doua doză cu vaccinul Moderna.”

„De asemenea, prima și a patra doză din același vaccin au fost legate de o creștere a cazurilor de pericardită sau inflamația sacului subțire care acoperă inima”, potrivit studiului, citat de Bloomberg.

În cazul sindromului Guillain-Barré, sau inflamația creierului care cauzează o coordonare slabă a mușchilor, cercetătorii care au investigat situația pe parcursul a 42 de zile după primirea vaccinului Vaxzevria (ChAdOx1) Oxford se așteptau la aproximativ 66 de cazuri, dar au constatat 190 de evenimente adverse.

Mai mult, „ChAdOx1 a fost legat de o creștere de trei ori a trombozei sinusurilor venoase cerebrale, un tip de cheag de sânge în creier, identificat în 69 de evenimente, în comparație cu 21 de evenimente”, notează Bloomberg, adăugând că Danemarca și alte țări au întrerupt distribuirea vaccinului după ce au fost identificate riscurile de formare a cheagurilor de sânge.

Studiul a constatat, de asemenea, diferite cazuri de mielită sau inflamație a măduvei spinării, atât în rândul primitorilor de vaccin cu vectori virali, cât și în rândul celor care au primit vaccinul ARNm:

Au fost identificate în studiu posibile semnale legate de siguranță privind mielita transversală - inflamația măduvei spinării - după vaccinurile cu vectori virali. După vaccinurile cu vector viral și cele cu ARNm a fost [identificată] și encefalomielita acută diseminată - inflamație a creierului și a măduvei spinării.

Au fost observate șapte cazuri de encefalomielită acută diseminată după vaccinarea cu vaccinul Pfizer-BioNTech, față de două, câte erau așteptate.

Studiul, care confirmă nenumărați oameni de știință sceptici cu privire la aceste „vaccinuri” și care au cerut de la început date privind siguranța, nu a investigat și cu privire la numărul mare de decese legate de vaccin.

Din nefericire, informația alarmantă, care apare acum și în presa mainstream, vine prea târziu pentru cei care au avut încredere orbește în establishmentul medical condus de Big Pharma, iar acum trebuie să trăiască cu consecințe permanente debilitante asupra sănătății, sau pentru care și-au perdut oameni dragi.

Până în prezent, peste 13,5 miliarde de doze de vaccin Covid au fost injectate în oameni de pe întreg globul.