ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În mesaje video transmise luni, înainte de eveniment, pentru Parlamentul britanic, medici de top din lume au emis avertismente către politicieni cu privire la „vaccinurile” mortale Covid-19, care au fost impuse publicului.

Deputatul britanic Andrew Bridgen a găzduit evenimentul pentru a împărtăși colegilor politicieni informații care au fost cenzurate sau ascunse de Big Tech și de mass-media mainstream.

Potrivit InfoWars, Dr. Peter McCullough, cardiologul din Texas, a transmis un mesaj video politicienilor din Marea Britanie, afirmând că vaccinurile Covid au cauzat creșteri alarmante ale mortalității în exces în America și în Marea Britanie.

Medicul a spus că datele arată că „vaccinurile” au ucis mai mulți oameni decât virusul chinezesc Covid-19.

„Vaccinul este mai dăunător decât infecția în ceea ce privește vătămarea populației”, a afirmat dr. McCullough, cerând politicienilor din Marea Britanie „să facă ceea ce trebuie”, să elimine urgent vaccinurile de pe piață și „să efectueze o investigație” asupra serurilor cu ARNm.

De asemenea, dr. Robert Malone, medic și om de știință implicat în crearea tehnologiei ARNm, a apărut personal în parlamentul britanic pentru a se adresa politicienilor.

Dr. Malone a spus că tehnologia pe care se bazează această terapie genică a fost avansată la repezeală și că vaccinurile „nu ar fi trebuit autorizate niciodată”.

El a detaliat modul în care profesioniștii din domeniul sănătății și masele au fost mințiți de establishmentul medical cu privire la siguranța și testarea „vaccinurilor”.
De asemenea, în videoclipul de mai jos, Bridgen și unii dintre medicii care au vorbit în Parlamentul britanic au discutat despre motivele pentru care au decis să depună mărturie:

 
Potrivit antreprenorului Steve Kirsch, cei 17 parlamentari care au participat la conferință au înțeles că au fost „păcăliți de comunitatea medicală”.

Kirsch a postat un mesaj de la Bridgen, în care a spus că mulți parlamentari care au fost prezenți au exprimat mulțumiri medicilor și oamenilor de știință în urma prezentării.

Este un exemplu de ce libera circulație a informațiilor este esențială pentru ca oamenii și oficialii aleși să ia deciziile corecte.

În același timp, fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Mike Yeadon, a filmat un mesaj video pentru a fi difuzat în timpul prezentării, dar o eroare tehnică nu a permis redarea clipului.

Astfel dr. Yeadon a transmis transcrierea integrală a discursului prin The Expose
 
Oferim câteva fragmente relevante din discursul său:

O să vă spun că așa-zisele vaccinuri au fost proiectate intenționat ca să dăuneze oamenilor și vă voi da câteva exemple în acest sens, pe baza experienței mele extinse în industrie în proiectarea rațională a medicamentelor. (...)

Pe scurt, ar trebui să știți, sper, că nu a fost o pandemie.

Datele lui Denis Rancourt arată că ratele privind mortalitatea din toate cauzele nu au crescut deloc în perioada de până la declararea [pandemiei]. În mod fraudulos [declarată] de către cine? Nu a existat nicio urgență de sănătate publică, cu excepția celei create de guvernele noastre.

Un test PCR fraudulos a fost folosit pentru a le da oamenilor impresia că au o anumită boală acolo unde nu există. Au fost boli normale. Și apoi ceea ce s-a întâmplat a avut loc în trei moduri diferite. Oamenii au fost tratați incorect prin proceduri medicale modificate, care au fost impuse de la nivel supranațional.

Pe scurt, conectarea în masă la ventilatoare a oamenilor în mod necorespunzător în spitale a dus la multe decese. În casele de îngrijire, multor oameni li s-au administrat sedative și deprimante respiratorii, ceea ce a dus la decesul lor.

Mi-am dat doctoratul în acest domeniu, a opiaceelor și a deprimării respiratorii. În comunitate, oamenilor li s-au refuzat antibioticele care salvau vieți și au murit de pneumonie bacteriană. Acolo a fost pandemia. Nu există altă pandemie. Și, pe baza acestei minciuni, ni s-a spus că vaccinurile vor fi salvatorul nostru.

Ca persoană care am lucrat în industrie peste 30 de ani, vă spun că este absolut imposibil să fie inventat, testat clinic, evaluat și fabricat și apoi lansat la scară globală un produs biomedical complex. Este absolut imposibil. 
...
Așadar, nu a avut loc dezvoltarea unui produs medical adecvat. Ceea ce cred că s-a întâmplat a fost avansarea unor materiale care sunt intenționat toxice.

...Nu am timp astăzi să explic ce cred că vor face în viitor, dar este suficient să spun că urmează mai multe injecții dacă nu oprim acest lucru!

...De ce spun că aceste materiale sunt toxice în mod intenționat? Ei bine, să vă dau primul exemplu. Cum credeți că organismul vostru funcționează bine, dar, atunci când este infectat sau detectează un cancer, intră în război?

Răspunsul este că ... este antrenat excelent pentru a detecta și ataca lucruri străine care nu sunt proprii. Dacă injectați o persoană cu o genă care codifică o bucată străină de proteină, cum ar fi o proteină spike dintr-un organism străin, corpul dvs. va detecta acest lucru.

Și fiecare celulă care preia acel material și exprimă proteine străine va fi atacată și ucisă de sistemul imunitar al organismului. …
...
Aceste materiale [precum proteina spike] sunt toxine biologice. Deci e vorba de o secvență genetică care formează proteine străine. Asta înseamnă că organismul atacă și ucide fiecare celulă care o formează. Și, dacă oricare dintre aceste proteine sunt eliberate în sânge, aceasta va forma cheaguri de sânge. Dacă sunt eliberate în apropierea nervilor, de exemplu, se vor crea defecte neurologice.
...
Ceea ce fac ei este să mascheze informațiile genetice străine [cu ajutorul nanoparticulor lipidice], astfel încât corpul să nu le detecteze inițial, până când intră în celule și cutreieră în corp. Ele vor aluneca prin peretele celular ca și cum nu ar fi acolo. Acesta a fost întregul scop. Asta înseamnă că aceste materiale nu ajung doar la ganglionii limfatici.

Și, cu siguranță, nu rămân în braț acolo unde sunt injectate. Acestea ajung în întreg corpul, inclusiv în creier și sânge și în fiecare organ. În urmă cu zece ani, au fost publicate lucrări și era bine cunoscut în industrie faptul că nanoparticulele de lipide, nanopurtătorii lipidici își depun încărcătura, de preferință în ovare, iar acest lucru a fost confirmat cu produsele Pfizer, într-un experiment pe animale efectuat pentru autoritățile de reglementare japoneze.

Așadar, prin proiectare, acești agenți provoacă un atac autoimun asupra fiecărui țesut. Ei determină corpul să genereze o toxină biologică ce poate afecta mai multe organe. Ei și-au depus încărcăturile, de preferință, în țesuturile reproductive ale femeilor și fetelor. De credeți că este dintr-o nefericită întâmplare, atunci vă înșelați.

Nu există nicio îndoială pentru mine, iar ei sunt colegii mei care au lucrat la asta și au înțeles absolut ceea ce proiectau și fabricau. Având în vedere cele spuse, concluzia este că nu a existat nicio pandemie și că a fost menținută minciuna pentru a injecta oamenii în masă, cred că cinci miliarde și jumătate de oameni, cu o substanță intenționat periculoasă, dintre care 17 milioane au murit până acum.