ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Greg Reese a realizat un video pentru Infowars, în care a rezumat descoperirile dr. Ana Maria Mihalcea, rezumat care a fost preluat pe blogul medicului român și pe care îl prezentăm mai jos, studiu care e leagă și de cel publicat de ActiveNews cu titlul Încă o Teorie a Conspirației confirmată: Vaccinul COVID se TRANSMITE de la Vaccinați la Nevaccinați:

Doctorul Charles Morgan, fost CIA și consultant al armatei americane în științe neurologice, a vorbit cadeților săi la West Point în 2018 despre stadiul actual de dezvoltare a tehnologiei. El a informat cadeții despre experimente din 2013, în care oamenilor li s-au administrat implanturi neuronale care le-au permis să își controleze brațele protetice cu gândurile lor. Precum și experimente în care o persoană putea controla mâinile altei persoane purtând doar o cască EEG. Și experimente în care informațiile erau transmise de la o minte la alta, sau experimente în care amintirile erau șterse.

Doctorul Morgan recunoaște că dețin tehnologia prin care pot ținti o persoană și lucrează la capacitatea de a șterge amintirile oricărui om pe care îl aleg. În urmă cu cinci ani, cea mai mare provocare a lor era posibilitatea de a interacționa cu hipocampul fără a utiliza fire fizice. Acesta este, cel mai probabil, unul dintre factorii care i-au motivat în impunerea vaccinurilor experimentale COVID.

Folosind microscopia în câmp întunecat, dr. Ana Maria Mihalcea a surprins în detaliu ceea ce literatura științifică descrie drept tehnologii eficiente care există astăzi – de exemplu, Quantum Dots (punctele cuantice).

Punctele cuantice sunt nanotehnologie cu capacitatea de a organiza, opera, comunica și construi structuri în sânge. Ele fac acest lucru cu ajutorul unei fotoluminiscențe reglabile care poate fi programată să dicteze diferite sarcini prin comunicare optică. Descrierea și imaginile afișate în literatura științifică, în comparație cu ceea ce a captat dr. Mihalcea prin microscopia în câmp întunecat, sunt aceleași. Puteți vedea punctele cuantice clipind în diferite culori, acționând precum inteligența artificială, direcționând auto-asamblarea în jurul lor. În sânge sunt create bule care acționează ca niște „șantiere de construcții”. În cadrul acestor bule de construcție, punctele cuantice organizează diferitele materiale pentru a se autoasambla.

Aceste tehnologii se găsesc atât în sângele celor vaccinați, cât și în sângele celor nevaccinați. În funcție de ce materiale sunt disponibile, punctele cuantice le vor face să se autoasambleze. Vaccinurile COVID sunt pline de metale rare și grele prin care se creează nanotehnologie. Dar se pare că aproape toată lumea este infectată cu un fel de nano-tehnologie. Potrivit mai multor echipe de cercetare, sângele fiecăruia pare să conțină materiale necesare producerii unor filamente, iar rețeaua funcționează pentru această tehnologie. Probele de sânge care par a fi sănătoase au fost total transformate prin aplicarea a doar 10 miliamperi de curent electric timp de două ore. Și se pare că am fost infectați prin Chemtrails.

Boala Morgellons a fost raportată pentru prima dată în 2002. Apare atunci când fibre sau filamente sintetice cresc în corpul unei persoane. De zeci de ani se teoretizează faptul că acest lucru a fost răspândit prin Chemtrails. Analizate la microscop, se pare că sunt aceleași filamente pe care oamenii le numesc astăzi cheaguri de sânge. Și ceea ce revistele științifice descriu drept hidrogeluri auto-asamblante. Potrivit lui Dane Wiggington de la Geoengineeringwatch, nanoparticulele sunt pulverizate în întreaga lume.

Vestea bună este că cercetările medicului Mihalcea au descoperit un remediu. Fierul din sângele infectat a fost oxidat la o stare de peste 3. Luând antioxidanți, se pot dizolva aceste cheaguri de filament. Ea a descoperit că terapia de chelare cu EDTA va remedia sângele infectat în decurs de 3 zile. De asemenea, este utilă și megadozarea cu vitamina C.