ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Companiile de medicamente au deturnat vaccinurile de la menirea inițială de apărare a oamenilor față de maladii epidemice către obținerea unor profituri inimaginabile prin afectarea permanentă a persoanelor injectate în copilărie cu alte maladii pe care tot ele le tratează. O ipoteză susținută convingător de Kristina Kristen, de la Robert Kennedy, Jr.’s World Mercury Project în articolul „Vaccines: Gateway Drugs by Design,”.

Iată pe scurt afirmațiile autoarei:

Prospectele vaccinurilor, ca și cele ale altor medicamente, enumeră și un număr de efecte adverse. Principalele companii producătoare de vaccinuri, cunoscute și ca "BIG-4" sunt Merck, GSK, Pfizer, Sanofi. În realitate ele fac toate vaccinurile pentru copii. Efectele adverse enumerate în prospectele lor sunt exact bolile pe care copiii de astăzi le prezintă într-o proporție epidemică.

Proporția de medicamente pentru tratamentul acestor maladii este, în veniturile BIG 4 mult mai consistentă decât cea a vaccinurilor, care oricum sunt monopolul lor.

În felul acesta, vaccinurile devin poarta de intrare pentru maladii, care îi aduc pe copii din nou la BIG 4 în vederea tratamentelor, după cum arată tabelul de mai jos în care sunt listate pe prima coloană medicamente, pe a doua boala căreia îi sunt destinate, pe a treia producătorul și pe a patra veniturile realizate în diverși ani în miliarde de dolari.
 

Greu de crezut că este doar o coincidență faptul că cele patru mari companii farmaceutice sunt cele care produc de asemenea medicamentele pentru maladiile provocate de vaccinuri: autoimunitatea, astmul, anafilaxia, alergiile, ADHD, artrita reumatoidă, epilepsia etc.

În topul celor mai vândute medicamente prezentate și în tabel, conduce Advair (de la GSK) care a totalizat până în prezent aproape 100 miliarde dolari, fiind al treilea cel mai vândut medicament din istorie. Remicade (MERCK) și Enbrel (PFIZER) intră și ele în topul celor mai bine vândute 10, cu 90,3 și 81,2 miliarde. Singulair (MERCK), cu 47,9 miliarde intră în top 20 ale medicamentelor din toate timpurile (top 20 drugs of all time).

Spirala vicioasă a profiturilor nu se oprește însă aici: medicamentele produse pentru a trata efectele vaccinurilor produc, la rândul lor, efecte pentru al căror tratament e nevoie de alte medicamente, care pot avea alte efecte tratate cu alte medicamente...

Și astfel, veniturile BIGPHARMA ajung la cifre astronomice și procentul celor care trebuie tratați de una sau de alta dintre maladiile din prospecte, dacă au scăpat cu viață, tot mai aproape de 100 %.
Kristina Kristen afirmă că industria farmaceutică a preluat tactica celor din industria de tutun, care nu numai că au creat țigări cancerigene adictive, ci au făcut alte miliarde producând medicamentele pentru cancer (susținând în tot acest timp, ca și producătorii de medicamente, că țigările lor sunt sigure, după cum o dovedesc studii contrafăcute, răsplătite cu sume importante) și a perfecționat-o într-o spirală fără sfârșit.