ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu realizat de Dr. Peter McCullough împreună cu alți experți medicali a descoperit că, potrivit raportărilor, în SUA au existat 5.137 de cazuri de tromboembolism cerebral legate de vaccinurile Covid, comparativ cu mai puțin de 400 legate de alte vaccinuri în ultimele trei decenii.

Studiul, realizat de dr. McCullough, Kirstin Cosgrove, James Thorp și Claire Rogers, a examinat datele referitoare la rapoartele de tromboembolism cerebral, cheaguri de sânge care blochează venele sau arterele cerebrale (care interferează cu fluxul de sânge și oxigen către creier), apărute în urma vaccinărilor Covid, rapoarte transmise către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) și către Sistemul federal de raportare a evenimentelor adverse legate de vaccinuri (VAERS), din ianuarie 1990 până în decembrie 2023.

Au fost descoperite 5.137 de cazuri raportate în cei trei ani de când au fost lansate vaccinurile Covid, comparativ cu doar 52 asociate cu vaccinurile antigripale și 282 legate de toate celelalte vaccinuri în ultimele trei decenii, însemnând un risc cu peste 200 de ori mai mare legat de noile „vaccinuri”.

„Este necesar un moratoriu global urgent asupra utilizării vaccinurilor COVID-19, cu impunerea unei contraindicații absolute la femeile de vârstă reproductivă”, menționează cercetătorii, în studiu, citat de Lifesite News

„Are loc o încălcare alarmantă a pragului de risc privind efectele adverse legate de tromboza cerebrală după vaccinurile COVID-19 în comparație cu cel referitor la vaccinurile antigripale și chiar la toate celelalte vaccinuri. Este necesar un moratoriu global urgent asupra utilizării vaccinurilor COVID-19, cu impunerea unei contraindicații absolute la femeile de vârstă reproductivă”, concluzionează autorii. 

Dr. McCullough, un cardiolog publicat pe scară largă, a adăugat pe blogul său că raportul „nu a surprins nivelul de afectare neurologică permanentă și dizabilitate suferită de acești pacienți. Vă pot spune că ratele sunt cu siguranță foarte mari, având în vedere nivelul extins al cheagurilor de sânge raportate. Aceste date, printre altele, confirmă cu tărie necesitatea eliminării tuturor vaccinurilor și boosterelor COVID-19 de pe piață. Nimeni nu trebuie expus riscului unui accident vascular cerebral grav legat de un vaccin.”

Un studiu recent aduce dovezi consistente despre riscuri semnificative legate de „vaccinurile” Covid. Printre acestea, VAERS raportează 37.647 de decese, 216.757 de spitalizări, 21.741 de atacuri de cord și 28.445 de cazuri de miocardită și pericardită până la 31 mai, printre alte afecțiuni. Cercetătorii CDC au recunoscut o „rata mare de verificare a raportărilor de miocardită către VAERS după vaccinarea COVID-19 ARNm”, concluzia fiind că „este mai probabilă subraportarea” decât raportarea în exces.

Luni, procurorul general al statului Kansas, Kris Kobach, a anunțat intentarea unui proces împotriva gigantului farmaceutic Pfizer pentru „mai multe declarații înșelătoare” cu privire la riscurile pentru sănătate și ineficacitatea vaccinului său Covid, cu încălcări ale Legii privind protecția consumatorilor din Kansas.