ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din cele 2.460 de persoane infectate cu virusul COVID19 (coronavirus), 252 au fost declarate vindecate și externate, cele mai multe cazuri de însănătoșiri, respectiv 84, fiind înregistrate în București, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, repartizarea pe județe a celor 252 de cazuri de persoane vindecate este următoarea: 84 la București, 56 la Timiș, 26 la Iași, 21 la Caraș-Severin, 12 la Constanța, 20 la Prahova, 8 la Dolj, 5 la Brașov, 8 la Cluj, 5 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș.

Reamintim că până miercuri, 1 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.218 de persoane, în timp ce  119.218 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 26.609 teste. 

ActiveNews inițiază campania „VESTEA CEA BUNĂ”, ca o reacție la epidemia de informații negative cu care suntem bombardați în fiecare zi. Vom încerca să vă spunem cât mai multe vești bune, provocându-vă și pe dumneavoastră să duceți vorba bună mai departe. Doamne, ajută!