ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Alida Moise, ce conduce secția de Terapie Intensivă de la Spitalul „Dimitrie Gerota”, s-a vindecat după infectarea cu coronavirus și a fost externată, după aproape trei săptămâni de când Digi24 a lansat știrea falsă privind decesul medicului.

Într-o intervenție la postul de televiziune Antena 3, medicul Alida Moise a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să lupte cu moartea.

„Mi-am văzut familia după mult timp, din data de 19 am fost internată la Institutul Balș iar înainte a fost o perioadă de carantină în spital(...). Vreau să încep perioadă de recuperare, care va fi de lungă durată. Vestea importantă este că medicina românească a realizat un succes enorm, ca un pacient prelungit critic să poată fi reanimat”, a spus Alida Moise, marți seară, la Antena 3. Alida Moise a stat pe suport respirator mai mult de o săptămână.

Alida Moise a fost infectată cu noul coronavirus de către fostul polițist care a ascuns autorităților că a călătorit în Israel și care a contaminat membri ai familiei, colegi de serviciu și personal medical și a determinat plasarea unității medicale în carantină.

În urmă cu circa trei săptămâni, presa anunța decesul medicului Alida Moise. După infirmarea zvonului ( Raed Arafat a negat știrea-n.red), în mediul online a circulat un apel la rugăciune colectivă pentru Alida Moise.
 
ActiveNews a inițiat campania „VESTEA CEA BUNĂ”, ca o reacție la epidemia de informații negative cu care suntem bombardați în fiecare zi. Vom încerca să vă spunem cât mai multe vești bune, provocându-vă și pe dumneavoastră să duceți vorba bună mai departe. Doamne, ajută!