ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Milionarul Viorel Cataramă a fost testat, joi, pentru COVID-19, după ce, în urmă cu o săptămână a mers într-un focar din localitatea Bărbulești, județul Ialomița, pentru a se infecta. Primul rezultat indică faptul că acesta nu este purtător al virusului.

Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, joi, că a prelevat probe de la domiciliul pacientului și le face publice cu acordul acestuia.

„În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11.30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG si IgM SARS COV2. La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12.15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ”, se arată în comunicatul transmis de clinică.

Potrivit documentului citat, rezultatul indică absența anticorpilor SAR COV2, „ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”.

Rezultatul testului RT-PCR, va fi comunicat public vineri.

Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunțat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, el a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbulești, Ialomița, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews