Social

FOTO "Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

Părintele, care are șase copii, între care unul adoptat, și 20 de nepoți, crede că salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață: „Toate imperiile au căzut când n-au mai avut mame. Aici stă cheia viitorului unui popor”. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele.

Av. Gheorghe Piperea: Oamenii au fost înmormântați în saci de plastic, fără ritualul de trecere necesar despărțirii de cei dragi. Și ce vedem? Un Arafat mai în vervă ca oricând, în ciuda tuturor nenorocirilor

Oamenii au fost înmormântați în saci de plastic, fără ritualul de trecere necesar despărțirii de cei dragi. Bătrânii au fost blocați în case, fiind lăsați pe stradă doar o oră pe zi. Persoane sănătoase au fost ținute în detenție sanitară, ca asimptomatici.