ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii Sfânta Alexandra Împărăteasa din București a fost inaugurat și sfințit în data de 1 octombrie 2017.

Părintele Ionuț Iordăchescu a oferit distincția de vrednicie, din partea Patriarhului României, Alexandrei Nadane, director executiv al Centrului de consiliere și sprijin Sfânta Alexandra Împărăteasa.

Alexandra Nadane a mulțumit Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru distincția oferită și pentru sprijinul acordat în organizarea activităților pentru viață. Ea a mai menționat faptul că în activitatea centrului va fi nevoie de prezența și implicarea cât mai multor oameni care să vină în sprijinul femeilor însărcinate, al copiilor și al familiilor aflate în dificultate.

Prezentă la evenimentul de inaugurare, Tomnița Michaela Florescu, viceprimarul general al Capitalei, a apreciat faptul în București există un astfel de centru care poate ajuta femeile aflate în dificultate.

Centrul de consiliere și sprijin Sfânta Alexandra Împărăteasa este localizat în Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București. Acesta este deschis în fiecare zi de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00.