ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionuț are nevoie de ajutorul nostru pentru a depăși o perioada critică din viața lui. Operat de mai multe ori în spitale din România, băiatul suferă de scolioză juvenilă, iar intervențiile chirurgicale nu au făcut altceva decât să-l țintuiască la pat.
 
Disperată, mama lui a găsit o echipa medicală ce dorește să-i ofere lui Sabin o șansă, într-o clinică din Turcia, însă transportul și investigarea, care trebuie făcute în condiții speciale, costă în jur de 10.000 de euro. Între timp Sabin si mama lui au ajuns in Turcia, unde a fost radiografiat și evaluat, iar șansa lui ar fi foarte mare dacă va reveni la intervenția chirurgicală salvatoare în maxim 3 săptămâni – respectiv până la 20 Iulie 2018]
 
Operația ar costa 15.000 Euro, spitalizarea 7000 Euro  și tratamentul 8-9000, totalul ajungând la peste 30.000 Euro.
 
Sabin Ionuț Ciobanu este elev la Liceul Teologic din Constanța, dar pentru că nu se poate deplasa, profesorii au decis să vină acasă să-l ajute.
 
Coșmarul lui a început în urmă cu trei ani când a fost depistată boala, iar mama lui l-a dus în București, unde băiatul a fost operat de mai multe ori.
Deși medicii i-au dat speranțe, Sabin a ajuns să fie țintuit la pat, iar orice mișcare pe care o face este un chin.
 
„Mi-e dor să stau întins fără dureri",spune Ionuț.
 
„În urmă cu 3 ani a fost operat de scolioză juvenilă și în urma acestei operații nu se simte foarte bine. Mai exact, l-a pus la pat și nu știm care este cauza. El are un implant, 2 tije și 20 de șuruburi, pentru a-i fixa coloana, și acum a ajuns de nu mai suportă nici hainele pe el. Și nu mai spun de dureri, are dureri cumplite!”, a declarat pentru sursa citată Carmen Ciobanu, mama tânărului.
 
Șansa lui Sabin a venit de la o clinică din Turcia – Memorial Hospital Istambul, însă va trebui  ca în maximum 2-3 săptămâni să fie stranse aceste  fonduri.
 
Doamne ajută!

Orice ajutor în acest caz dramatic si urgent este binevenit:
 
CIOBANU IONUȚ SABIN
cod IBAN: RO07BTRLRONCRT0375807601
BANCA TRANSILVANIA AGENTIA TOMIS
 
Contact: 0737640725 / mama lui Ionut Sabin, D-na Camelia Ciobanu