ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost aleasă de locuitorii din București în funcția de prima general, Gabriela Firea a anunțat că primul obiectiv pe care îl are este acela de a introduce transportul gratuit pentru RATB

Iată că planul noului primar al Capitalei este deja contestat de unele persoane, printre acestea fiind și Sebastian Bodu, fostul președinte al ANAF.

Acesta a transmis print-o postare pe contul său de Facebook că dacă va fi pusă în aplicare această decizie, atunci va ”ataca respectiva dispoziție în contencios administrativ”.

”Vreau să o anunț în mod formal pe doamna Primar General ales că, în cazul în care va dispune gratuitatea transportului în comun pe RARB, voi ataca respectiva dispoziție în contencios administrativ. Dacă vrea să dea pomeni politice, să o facă pe banii domniei sale. Sau ai soțului. Nu pe banii altora”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.


Gabriela Firea a declarat că va face „revoluție în materie de trafic” în București și a precizat că într-o jumătate de an se va circula mult mai ușor în Capitală și a arătat că primul pas pe care îl va face este să investească în transportul în comun.