ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Andrei Gheorghe, care a murit luni în vila sa din Voluntari, va fi incinerat, iar ceremonia va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 12:00, la Crematoriul Uman Vitan Bârzești din București.

Familia lui Andrei Gheorghe, etnic evreu, a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care spune că respectă dorința realizatorului radio care, în mai multe rânduri, ar fi făcut referire la acest aspect legat de moartea sa.

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi depus joi 22 – martie și vineri – 23 Martie, la Galeria de Artă Contemporană Möbius din strada Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, București. 
 
Andrei Gheorghe s-a nascut pe 14 ianuarie 1962, la Lipețk, în Rusia. Limba rusă era limba sa maternă.
 
„Salutare! M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. voi continuă să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negationisti și alte asemenea făpturi imbecile”, a fost ultima postare a lui Andrei Gheorghe pe Facebook.