ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni, Sfântul Hristofor, organizează Spectacolul Caritabil de Muzică și Poezie „Primăvara Vieții”, ediția a IV-a, în data de 11 Aprilie 2019, ora 18:30, cu sprijinul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, informează organizația într-un comunicat de presă.
 
Iată anunțul:

„Vă anunțăm, că organizăm anul acesta Spectacolul Caritabil de Muzică și Poezie „Primăvara Vieții”, ediția a IV-a, care se va desfășura pe 11 Aprilie 2019, la ora 18:30, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu”, str. 11 Iunie, nr. 41. Spectacolul caritabil are ca scop strângerea de fonduri, în vederea organizării a două tabăre de vară, pentru 45 de copii instituționalizați, din cadrul DGASPC  Sector 3 și 4 București. Prima tabără este în localitatea Valea Plopului (iulie 2019), Județul Prahova, iar a doua tabără este programată în comuna Bisoca (august 2019), județul Buzău.

Invitați pentru această ediție sunt: Corala bărbătească Te Deum Laudamus, Corul de copii Meloritm al Palatului Copiilor, Ansamblul de balet Arabesque și actorii Daniela Nane, Ana Calciu și Crina Matei. Evenimentul va fi prezentat de dra Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator emisiuni TVR. La acest spectacol „arta și milostenia se unesc spre folosul celor care au nevoie de noi”.

2.Despre taberele de vară: "tabăra de vară-bucurie pentru toți”:

Ne propunem să organizăm anul acesta două tabere de vară, în localitatea Valea Plopului, Județul Prahova, 12-19 Iulie 2019 și în campusul de copii Sf. Sava, comuna Bisoca, județul Buzău, 16-23 August 2019. Taberele se vor desfășura sub genericul: „Tabara de vară-bucurie pentru toți”. Este al patrulea an de când organizăm tabere pentru copiii nevoiași, scopul taberelor fiind oferirea unor momente de bucurie, recreere și socializare, de formare prin participarea la activități educativ-ludice și de spiritualitate creștină.

3.Despre APCSB. Sf. Hristofor.

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor este o organizație creștină, non-profit ce desfășoară activități cu caracter social, cultural și educativ pentru copiii și tinerii din centrele de plasament și pentru persoanele vârstnice, având ca obiectiv educarea religioasă a copiilor instituționalizați, crearea unor medii de socializare potrivite acestor categorii de persoane, pentru o mai bună integrare socială și acces către servicii, piața muncii și activități recreative.

Asociația a fost înființată la data de 09 mai 2015, în urma desfășurării mai multor acțiuni sociale și spirituale la centre de plasament și cămine de bătrâni din Râmnicu Vâlcea și ulterior în București. Obiectivul Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” este să ajute pe cei aflați în nevoie, să ofere un zâmbet celor necăjiți, să mângâie și să întărească pe cei în suferință, pe scurt: „să poarte de grijă celor care au nevoie”. 
Pentru îndrumări și detalii :

Telefon: 0743.866.859
Depunere numerar /Virament bancar la BCR, Sucursala Unirea.
Denumire: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor.
Cont lei: RO40RNCB0082146658150001”