ACTUALIZARE 20:19 Unul dintre suporterii grupului care a realizat bannerul de la meciul România - Olanda a ținut să transmită un mesaj cititorilor ActiveNews:

„Suntem alături de orice organizație, fundație, persoană, care luptă împotriva distrugerii familiei normale, formată din mamă + tată + copii. Singura formulă normală, naturală care poate întreține un mediu propice de dezvoltare pentru un copil. Primul drept al copilului este acela de a se naște, iar al doilea este dreptul la o familie formată din mamă și tată. Propaganda homosexuală foarte agresivă din aceste timpuri este una din uneltele celor care vor să distrugă civilizația creștină (pe lângă colonizarea țărilor creștine cu populație de religie musulmană), lovind la baza civilizației creștine, familia.

Îndemnăm pe cei care încă mai au puțină conștiință și demnitate, să reziste, să protesteze și să își exprime public poziția față de acest atac extrem de periculos și de organizat pe toate canalele media, chiar dacă este greu sa reziste "judecății" celor din jur, care ii vor privi ca pe niște paria. A accepta această aberație înseamnă trădare!", ne-a declarat tânărul care dorește să rămână anonim.

Știrea inițială

Suporterii echipei naționale de fotbal a României au afișat un mesaj de protest împotriva posibilei legalizări a parteneriatului civil între persoane de același sex. 

Evenimentul a avut loc cu ocazia meciului amical de la București dintre naționalele României și Olandei, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților.

Pe bannerul afișat de tinerii suporteri români se putea citi: „Nu parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil”.

Aceasta nu a fost prima ocazie cu care suporterii echipei naționale și-au manifestat opțiunile pro-familie și pro-identitare. La meciul România - Armenia, disputat în luna septembrie la București, fanii au afișat două mesaje: „Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia”, respectiv „Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării”.


De altfel, pentru aceste mesaje, Federația Română de Fotbal a fost și amendată de către forul internațional.

În 2016, la partida România - Polonia din noiembrie 2016, suporterii au afișat un mesaj clar în favoarea familiei: „Române, creștine, ar trebui să știi: Familia = mamă + tată + copii", după cum informa ActiveNews la vremea respectivă.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews