ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de un an, din Iași, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a mâncat pufuleți înmuiați în vin. Ea a rămas în grija unor rude după ce mama ei a plecat în străinătate, iar aceasta este soluția pe care a găsit-o mătușa copilei pentru ca micuța să adoarmă mai repede, informează stiri.tvr.ro.

Femeia care se ocupă de fetiță susține, împreună cu soțul său, că în casa lor nu există picătură de alcool. Cei doi afirmă că cea mică a ajuns în această stare pentru că a inhalat vapori de oțet.

„Am pus eu niște oțet pe piept și-așa și ea a tras pesemne oțetul ăla, că zice că oțetul trebuie să îl faci cu apă și eu n-am știut", a declarat Maria Nour, mătușa fetiței.

Medicii o contrazic însă pe femeie, precizând că fetița a intrat în comă din cauza alcoolemiei.

Micuța a rămas în grija rudelor după ce mama ei a plecat din țară. Femeia a spus că va sta în străinătate două săptămâni și că va încerca să-l convingă pe tată să-și recunoască fiica. De cinci luni însă, nimeni nu a mai primit vești de la ea.

Protecția Copilului a declanșat o anchetă în cazul fetiței care, în acest moment, se simte mai bine, dar va mai rămâne în spital câteva zile pentru a primi tratament specializat.