Invitat la Realitatea TV, Florin Călinescu a vorbit despre mai multe teme arzătoare. Printre acestea s-au aflat şi homosexualii. 

Fostul realizator tv a declarat că peste 100 de ani oamenii normali, adepţii familiilor tradiţionale, vor fi scoşi în afara legii: "De ce să nu fac și eu dragoste cu o clanță, să mă m***** în Piața Victoriei când trece premierul, oricare ar fi el? De ce să nu fac sex cu un copil de 6 ani? De ce să n-am voie? Vă spun eu că în 100 de ani bărbații care se iubesc cu femei vor fi scoși în afara legii, vor fi ținuți în cuști. Vor fi considerați învechiți care se opun progresului".
Călinescu a vorbit şi despre Victor Ponta, susţinând că premierul este singur în partid, iar în termeni de reprezentare, este premierul familiei sale. 

”Victoraș este premierul familiei lui, unde înțeleg că nu mai este atât de cocoș, de mai multă vreme și are problemele lui. După care a prins partidul într-o lipsă de identitate crasă și atunci el e singur. Ponta este singur în partid. Nu are cu cine sa vorbească. Deci el nu mai are cu cine să vorbească în partid și e lider absolut, nu mai are cine să îi spună e bine sau nu e bine ce faci. Deci a prins un moment fantastic”, a spus actorul.

Pe de altă parte, Călinescu a notat că Ponta a reușit să scape de Dragnea, după condamnare: ”A plecat băiatul ăsta adorabil, Liviu Dragnea. El este un Errol Flynn de Alexandria. El poate fi o personalitate în Alexandria, un Errol Flynn. Ca să stai în Alexandria și să ai viziune, este foarte greu. A scăpat și de Dragnea. Îmi aduce aminte de Errol Flynn, subțirel, cu mustăcioară. La nivel național, partidul ăsta a avut un om care a stat la butoane. Nu era nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase, era Octav Cozmâncă. Pe mine altceva mă tulbură: lipsa de onoare a tânărului Ponta este îngrijorătoare. Îi cunosc și familia din Timișoara, și socrul”. 

Actorul Florin Călinescu a devenit cunoscut publicului cu celebra emisiunea Chestiunea Zilei, de la Pro TV, pe care a realizat-o între anii 1996 şi 2000.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews