ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum am promis săptămâna aceasta, ActiveNews a demarat campania „Vestea cea Bună”, prin care încercăm să aducem oamenilor informații și noutăți care să ridice frunțile, tot plecate din cauza inflației de anunțuri care mai de care mai „apocaliptice”.

Iată o selecție de „Vești bune” din ultimele 24 de ore:

1.Coronavirus în Italia: scădere a internărilor la terapie intensivă. Sursa, aici


2. Coronavirus: Sub 700 de noi decese în Italia în ultimele 24 de ore. Sursa, aici.

3. Medicul infecționist Olguța Sturdza este primul pacient din Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava care s-a vindecat de COVID-19. Doctorița se va întoarce la muncă, urmând să intre în gardă chiar din această seară. Sursa, aici

4. Austria ar putea să fie prima țară care ridică restricțiile.Sursa, aici

5. Antibiotice Iași poate produce cantități mari de hidroxiclorochină. Sursa, aici

ActiveNews inițiază campania „VESTEA CEA BUNĂ”, ca o reacție la epidemia de informații negative cu care suntem bombardați în fiecare zi. Vom încerca să vă spunem cât mai multe vești bune, provocându-vă și pe dumneavoastră să duceți vorba bună mai departe. Dacă știți vreo astfel de veste, trimiteți-ne-o la adresa contact@activenews.ro. Doamne, ajută!