ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hufftington Post a publicat recent un interviu cu Malcom Brenner, cel care a făcut sex cu un delfin. Și-a apărat bestialitatea spunând: „sper că într-un viitor mai iluminat, zoofilia nu va mai fi văzută ca fiind mai controversată sau mai agresivă decât este văzut astăzi sexul interrasial.”

Pentru cei care au urmărit decăderea constantă a revoluției sexuale într-un abis al devianței, nu e vreo mare surpriză. Mulți au prezis că rezultatele mantrei din anii ‘60 „dacă te simți bine, fă-o” vor însemna o degringoladă totală.  Au văzut cum libertatea de alegere sexuală a devenit atât de categorică încât până și pedofilia a început să fie privită cu o acceptare din ce în ce mai mare.

Dar cea mai periculoasă idee a revoluției sexuale a apărut sub forma transgenderismului, care pledează pentru libertatea de a-ți alege genul, în felul acesta distorsionând, întunecând și chiar eliminând distincțiile între bărbat și femeie.

Cum s-a ajuns aici într-o țară care era pe vremuri, și în multe privințe încă este, o țară profund creștină?

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI.