O fetiță de șapte ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a reuși să se bucure în continuare de viață. Din păcate, Ingrid Cristina din Brăila a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută, iar părinții s-au zbătut să facă rost de bani pentru ca micuța să beneficieze de tratamentul care o menține în viață.

Aceștia au nevoie de ajutor pentru cele cinci luni de tratament pe care Ingrid le mai are de făcut.

„La 4 ani și jumătate, Ingrid Cristina din Brăila a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută, medicii arătând că sunt doar 10% șanse de supraviețuire, dacă fetița reușește să suporte tratamentul (extrem de agresiv în primul an). Nu ne-am pierdut credința în Dumnezeu, am fost cu Ingrid la mormântul părintelui Arsenie Boca și după 2 ani și 8 luni de tratament, fetița se simte bine, puncțiile (22 la număr) sunt curate și fără celule atipice. Un adevărat miracol, pentru care îi dăm slavă lui Dumnezeu.

Perioada îndelungată de tratament a însemnat și un efort financiar considerabil, iar problema banilor am acoperit-o până acum exclusiv din împrumuturi și din veniturile noastre limitate. Mai sunt 5 luni de tratament pentru Ingrid, cu vizite la București, ședințe la psiholog, perfuzii în fiecare lună și cheltuieli cu medicamente care nu se regăsesc pe lista celor compensate. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. De asemenea avem nevoie și de rugăciunile voastre.

Vă mulțumim. Doamne, ajută.”, este mesajul părinților.

Cei care pot oferi sprijin financiar, o pot face cu depuneri pe numele mamei, Croitoru Silvia Alina, la

ING Brăila RO32INGB0000999900449930, CONT ÎN LEI sau

BRD Brăila RO16BRDE090SV46725300900, CONT ÎN EURO.