ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a intrat în anul centenarului Marii Unirii, iar influența unor grupuri de interese din afara țării este mai mare ca oricând.

Deputatul Daniel Gheorghe s-a referit la acest aspect și a scris despre faptul că „dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică”.

Totodată acesta susține că pentru a traversa această perioadă mai dificilă, „România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism”.

„România va avea de răspuns în anul 2018 unei presiuni constante dintr-o zonă de-a dreptul iacobina. Dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică. În tot acest timp, forțele românești, în sensul larg al cuvântului, au datoria de a da dovada faptului că România se poate bucura cu adevărat de cei o sută de ani de la Marea Unire și că este o țară demnă și puternică. România nu are nevoie de pseudo-salvatori, de soluții radicale ori de personaje tulburate care vor să răstoarne societatea cu susul în jos că așa au fost ei îndoctrinați nu știu unde, România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism! Restul este iluzie deșartă și decadenta!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.