ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul (Vass) revine cu un nou mesaj pe Facebook, menit, spunea ea, să clarifice aspectele legate de ziua când a născut.

Astfel, după ce a anunțat că s-a sacrificat și a nascut într-o zi de sâmbătă ca să nu piardă nicio zi de muncă, mesaj care a stârnit o adevărată furtună între părinți, acum prim-vicepreședintele PNL s-a răzgândit. 

În noul său mesaj, parlamentara susţine că a născut, de fapt, într-o zi de luni, la data de 12 iulie 2010.

"Aş vrea să clarific de la început un lucru, am născut luni, 12 iulie 2010. Cred însă că indiferent când au născut sau când nasc, dacă pot să o facă sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publică cot la cot cu bărbații și au dreptul să fie respectate la locul de muncă, mai ales că efortul lor este de zece ori mai mare decât în cazul colegilor de gen masculin", scrie Andreea Paul (Vaas).

Această "clarificare" contrazice ceea ce deputata postase în data de 9 octombrie.

„Numai familia mea si cu mine stim cate sacrificii am facut pentru a ma dedica politicii, adica comunitatii. Pe fetita mea am nascut-o sambata, asadar in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca”, este mesajul iniţial al politicianului PNL

Prima postare a parlamentarei a devenit extrem de cunoscută pe internet, fiind considerată de mulți cu-adevărat șocantă. Doi părinţi i-au scris deputatei, textul scrisorii devenind viral, într-un timp foarte scurt.
 
Pentru a citi integral scrisoarea, click AICI.